Miriam Muñoz i Alberto Bravo, Campions Autonòmics de Duatló

El fred i el vent marquen el Duatló de Banyeres dominat pels integrants del club Laboratorio Sys

«He començat la prova tremolant, i en la transició tenia els dits tan gelats que no podia ni posar-me el casc»

guanyadors banyeres

Les baixes temperatures i especialment el vent han fet més dur i més dificil encara el Duatló de Banyeres 55 que acollia el Campionat Autonòmic de Duatló de Distància Curta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Miriam Muñoz i Alberto Bravo els dos del club Laboratorio Sys s’han proclamar campions autonòmics.

miriam muñoz banyeresLa previsió ja advertia del que esperava els duatletes participants a Banyeres 55.5. Recorregut dur per la serra de Mariola i un vent que ho anava a complicar i a fer que la sensació tèrmica fora encara més gelada la temperatura del que ja era de per sí. «He eixit tremolant els primers kilómetres de la carrera a peu» ens reconeix Miriam Muñoz, la que a la postre ha estat la guanyadora en categoria femenina amb un temps de 02h 59′ 53″.

«Qui vega la classificació pot pensar que ha sigut fàcil perquè li he tret 11 minuts a la segona, però ni molt menys, m’ha tocat patir molt perquè duc fatal el fred i al principi el cos no em responia». Tot i això, Miriam ha acabat primera el segment inicial de 9,6 km tot i que per moments Maria Fornes (Tragaleguas.org) ha estat qui liderava la prova.

Les forces quasi s’han equilibrat en el moment d’eixir alsegment de bicicleta ja que a la T1 Maria Fornes ha estat molt més ràpida que Miriam. «És que no em podia ni posar el casc de tant de gelats com tenia els dits» ens conta la triatleta de Burjassot afincada a Alfaz del Pi.

Ja als 39’1 km de bicicleta Miriam ha ampliat diferències fins a tindre uns 6 minuts que li donaven tranquilitat de cara a meta, mentre per darrere Maria Fornes tractava de mantindre la segona posició davant les aproximacions de Raquel Pérez (Club Triatló Sueca) a un segment de bicicleta on el vent per moments era enemic i per moment era aliat. «Per sort a la rampa final del 25% teniem el vent a favor. Dels quatre anys que he participat a Banyeres ha sigut el que més fàcil l’hem pujat» reconeix Miriam, que ha pogut afrontar sabent-se guanyadora els ultims 6’6km de carrera peu. Finalment arribava primera a meta amb 11:34 minuts d’avantatge respecte de Maria Fornes i 15:50 respecte de Raquel Pérez.

Bravo arrebata el títol a Zapata 

En categoria masculina la victòria alDuatló de Banyeres ha estat per a Cristòbal García (AD Cehein) amb un temps de 02:26:08, però el títol autonòmic ha anat a parar a mans d’Alberto Bravo que arribava segon a meta amb un temps de 02:28:49. Alberto Bravo (Laboratorio Sys) ha mantés una lluita colze a colze amb Rafa Zapata (Morverdre Triatló) per aconseguir el títol  autonòmic.

De fet només els han separat 32 segons en meta, diferència que Alberto Bravo ha aconseguit a l’últim segment de carrera a peu de 6,6 km. Als dos primers trams de la prova Alberto Bravo i Rafa Zapata han anat pràcticament a la par, separats només per 9 segons al primer segment de carrera peu i pràcticament calcant eltemps en els 39,1 km de bicicleta. Finalment s’ha imposat Alberto Bravo arrebatant-li el títol autonòmic que Rafa Zapata va aconseguir al 2014. El pòdium autonòmic l’ha completat Josep Tatay (3XVLC) que també ha acabat molt a prop dels dos primers i ha entrat a 51 segons d’Alberto Bravo.

No Drafting Series

Quant a les No Drafting Sèries, Miriam Muñoz i Cristobal García prenen avantatge. La següent prova serà el 22 de febrer a Orihuela, amb el campionat d’Espanya de Duatló de Llarga Distància. Pots consultar ací el calendari.

 


  • Més dades: http://www.a300w.com/seguimiento-prueba-directo/
  • Foto: @FedTriatloCV
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Orihuela 90.0 duplica el nivell | SLA - […] el motor de cada u és el que conta”. I de moment el motor de Miriam tira bé, recentment…
  2. Un pòdium per a Miriam | SLA - […] aspira a reeditarla victòria de l’any passat després d’haver fet un 2015 on ha sigut Campiona Autonòmi de Duatló i…
  3. El Ducross Extremme més obert | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/02/02/miriam-munoz-i-alberto-bravo-campions-autonomics-de-duatlo… […]
  4. Banyeres corona a Zapata i Muñoz | SLA - […] diumenge el Duatlkó Banyeres 55.5 i aconseguiren el títol autonòmic de Duatló Distància Curta, recuperant la corona que l’any…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »