Roger Casal, intractable en el Mediterrani

Victòria en el Lorca O-Meeting 2015, crònica de José Barberà 

LOM_2015_b

 

Diumenge 1 de febrer no hi havia prova oficial a la Comunitat Valenciana, però només hi havia que desplaçar-se a la Comunitat Murciana per a gaudir d’una prova al més pur estil internacional. El dia naixia fred i amb dos dits de neu a la Serra del Coy, ubicada a l’interior de Lorca on el club lorquino disposa de mapes del més alt nivell per a este tipus de proves: Llarga distància amb eixida en masa.

Una bona participació per a un dia fred i amb molt de vent, en ple hivern. La participació internacional estava encapçalada per orientadors de San Petersburg, i com a més representativa de l’equip rus la campiona del món de llarga distància Svetlana Mironova, que no va poder completar la prova en estar lesionada i va participar només en la primera part. Fins a Lorca es desplaçaren també orientadors i orientadores del club Colivenc d’Onil que no deixaren passar l’oportunitat les seues forces en este inici de temporada amb rivals de gran nivell.

mapa_LOMEl millor resultat l’aconseguit per Roger Casal, que venia de guanyar el Trofeu Villa d’Ibi, primera prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació, i va obtindre la victòria diumenge de forma clara, pel davant del seu company de club Andreu Blanes. En categoria femenina cal destacar la segona i tercera plaça d’Esther Gil i Violeta Feliciano, també del club Colivenc.

HOMES ELIT 

  1. ROGER CASAL – Onil – (Colivenc) 01:26:54
  2. ANDREU BLANES REIG – Onil- (Colivenc) 01:34:15
  3. NIKITA STEPANOV – Saint Peterburg (Nord West) 01:37:19

DONES ELIT

  1. TATIANA BEVZA – Saint Peterburg – (Nord West) 01:26:09
  2. ESTHER GIL BROTONS – Onil – (Colivenc) 01:31:34
  3. VIOLETA FELICIANO SANJUAN – Onil – (Colivenc) 01:33:48
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Europeu per a Casal | SLA - […] en la Llarga distancia competició, Roger Casal ha tornat a la selecció en un país centre europeu on té…
  2. Rècord del món d’Orientació amb accent alacantí | Sense Límits Aventura - […] Roger Casal, intractable en el Mediterrani […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »