40.000 gràcies

Sense Límits Aventura supera per segon més consecutiu les 10.000 visites/mes i acumula més de 40.000 des de setembre

Encara estàs a temps d’aconseguir el número 1 de la revista en paper

la foto-13

 

Tanquem gener amb rècord de visites, més de 10.300 visites hem tingut a la web de www.senselimitsaventura.com passat mes de gener i això que la primera setmana encara estavem amb la ment posada en Nadal i quasi sense activitat quan a les competicions d’esports d’aventura.

visites gener visites totalEl 2015, però, confirma la tendència ascendent que seguim a Sense Límits Aventura i l’interés cada vegada major que esteu mostrant en el nostre projecte, que en estos poc més de 4 mesos de vida -naixquerem el 24 de setembre- acumula ja més de 40.000 visites, segons les dades de Google Analytics.

Així les coses, no ens queda més que donar-vos les gràcies, continuar treballant, i demanar-vos que continueu donant-nos suport i fent-nos arribar qualsevol comentari, sugerència, proposta, crítica… perquè fem encara més gran Sense Límits Aventura. Ens podeu enviar un mail a info@senselimitsaventura.com o fer-nos qualsevol comentari a Twitter @Sense_Limits o Facebook. 

La revista, encara vigent

I no vos oblideu que continua a la venda el número 1 de la revista en paper Sense Límits Aventura, que és vigent també per al mes de febrer. Per tant encara teniu tot el mes de febrer per llegir, conéixer i paladejar els reportatges i les entrevistes més destacades de l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana. Consulta ací els punts de venda i forma de subscripció de la revista.

I per cert, ja estem treballant en el número 2 que eixirà a la venda en el mes de març, amb moltes millores, amb més punts de venda i moltes sorpreses…

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »