Campions d’Espanya de Triatló en la neu

Pablo Verdoy (CDM Montcada) i María Anguix (Tripuçol) pòdium en categoria junior al Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern

ETU reinosa 2

El nom ja ho advertia, Triatló d’Hivern, però les condiciones meteorològiques ho convertiren de veritat en una prova de foc -o de fred millor dit- per als pocs triatletes que passat cap de setmana es congregaren a Reinosa (Cantabria) per afrontar els Campionats d’Espanya de Triatló d’Hivern.

De fet, la neu i la ventisca del temporal que ja dissabte afectava el nord d’Espanya com a advertència del que està per vindre estos dies obligaren a modificar el recorregut previst per l’organització i anul.lar la pujada en bicicleta a l’Alt del Campoo, que va quedar tancar en el seu accés.

Així les coses, amb neu, amb fred, amb les bicicletes pràcticament gelades i amb molta cura per evitar qualsevol caiguda els representants de la Comunitat Valenciana afrontaren la competició.

maria anguixVerdoy i López pòdium en homens

En homens els millors resultats foren en homes per a Pablo Verdoy (CDMMontcada) i Carlos López Quilis (CEA Bétera) que foren primer i tercer respectivament en categoria junior, amb un temps de 00:58:46 per a Pablo i de 01:01:16 per a Carlos. A més Manuel Carlos Todo (TriPuçol) va acabar el que fa 7 amb 01:04:08 per davant de Guillem Cabrera i Carles Bovi del CEA Bétera.

María Anguix, pòdium en dones

En categoria femenina, el millore resultat va estar per a María Anguix (TriPuç0l) que va acabar segona amb un temps de 01:25:22, per darrere de la campiona Sara Martínez (Diablillos Rivas). María Martínez, també del Tripuçol va fer quarta.

En grups d’edat de 50-54 anys Francisco Verdoy (CDM Montcada) va acabar en setena posició a la seua categoria.

 


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Més pòdiums valencians a la neu | Sense Límits Aventura - […] Campions d’Espanya de Triatló en la neu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »