Arriba el fred, com protegir-se bé per eixir a la muntanya?

Videotutorial d’Antropovisión amb l’explicació de la teoria de les 3 capes

Arriba una onada de fred a partir de dimecres que va a fer que baixen molt les temperatures, especialment en aquelles poblacions que estan en altitud i en muntanya. El fred, la neu i el gel, molest per a molts, exerceix en els amants de la muntanya una atracció com una mena d’iman que ens convida a acostar-nos per molt dolenta que siga la previsió. No hi ha fred sino roba inadecuada, diu la dita. No hi ha fred, sinó mala elecció de la roba o mala selecció de les capes de ropa.

Al següent videotutorial elaborat per Antropovision / Made in Mountain José Ignacio Amat Segura «Rizos» i Jaime Escolano, tècnics de l’Escola Valenciana d’Alta Muntanya expliquen la teoria de les 3 capes, com abrigar-se de forma correcta per a poder aguantar baixes temperatures.

 

Pots trobar la informació sencera a www.antriopovision.com

Captura de pantalla 2015-02-04 a la(s) 07.47.52

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »