Comencen els circuits de BTT

La Vall de Laguar, Xixona i Ribarroja, donen el tret d’eixida

BTT

 

Tres d’un tacada. Com si s’hagueren posat d’acord este diumenge 8 de febrer comencen a la vegada 3 circuits de BTT que ens acompanyaran al llarg de l’any: l’Open BTT de la Comunitat Valenciana, el VII Circuit Montañas Alicantinas i el II Circuit BTT Camp de Túria. La Vall de Laguar, Xixona i Ribarroja reuniran un bon nombre de practicant de la BTT que desafiaran el fred per a posar a rodar les cames.

V Trofeu Vall de Laguar

El V Trofeu BTT La Vall de Laguar que organitza el Club Ciclista Mussols Xabia Bikers obri el foc el cap de setmana amb una doble prova que tindrà lloc dissabte 7 i diumenge 8 de febrer. Dissabte hi haurà una primera pressa de contacte amb un pròleg de 3,5 km en categoria elit, i per a diumenge queda ja la marxa amb una distància de 30 km per als Elit, 25 km per a Master 30/40/50 i fèmines. La prova és la primera de l’Open de la Comunitat Valenciana XC, que al 2015 està composat per 12 proves de febrer a maig, amb l’afegit del Campionat Autonòmic final en juliol a Sagunt.

cartel actualizado-9V Marxa BTT de Xixona

Xixona serà la primera parada de la VII edició del Circuit Montañas Alicantinas. V Marxa BTT de Xixona que tindrà eixida diumenge 8 de febrer a les 09:00 h. des del Poliesportiu ubicat a l’Avinguda Joan Fuster. Més de 500 valents pedalaran els 32 km 975+ amb pendents màximes del 29% d’esta prova on es farà homenatge a Antonio Mora Bernabéu, i on com a curiositat es donarà la tradicional peça de torró a la borsa dels corredors. Per als acompanyant xocolatada per a combatre el fred intens que s’espera, fred però de moment no la neu. Fins i tot a l’organització li va tocar desmentir ahir al seu facebook que la Carrasqueta estiguera nevada. Per a poder optar a la classificació final del circuit hi ha que fer una inscripció expresa.

I Marxa BTT Ribaroja

I Ribarroja obri el II Circuit BTT Camp del Túria, que en la seua segona edició contarà amb 8 proves des de febrer fins a setembre, i on per a poder optar a la classificació hi ha que participar en 7 de les 8 proves. La de Ribarroja plantetja un recorregut de 44 km 780 acumulats, amb eixida i arribada des de la Urbanització de la Mallà al costat del Poliesportiu

CSBTT_LOGO_2011I a l’abril, la Serranía

I a l’abril arriben més circuits de BTT, en este cas un dels més especials i dels més veterans com el Circuit BTT de la Serrania que al 2015 arriba a la seua novena edició. Obrirà el foc el 12 d’abril amb la XI Marxa BTT Montes de la Serrania a Villar del Arzobispo, i tancarà el 15 d’abril amb la VII Marxa BTT de Chera. Per a poder optar a la classificació final hi ha que puntuar en 6 de les 9 proves.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »