Doble compromís amb la natura

Dos activitats per a col.laborar en la neteja del nostre medi ambient

«A la muntanya anem a ser lliures, mantingam neta la llibertat»

Doble cita per als amants de les activitats a l’aire lliure i la natura, i doble oportunitat per a demostrar el nostre compromís amb el medi ambient en què ens agrada practicar els nostres esports d’aventura, i per a donar resposta a la pregunta que recentment plantetjavem al número 1 de la revista Sense Límits Aventura: Som respectuosos amb la natura a les nostres activitats?.

Este mes de febrer tenim una doble cita per a participar en un voluntariat per a la neteja del nostre media natural, ja siga en muntanya o siga en marjal, perquè com diu el lema d’una de les activitats: «A la muntanya anem a ser lliures, mantingam neta la llibertat».

22/02  Jornada Eco-Responsable a la Serra de Peligros (Elx)

jornada eco responsableDiumenge 22 de febrer tindran lloc unes jornades Eco-Responsables que organitzen des del Club Los Machaca Piedras per a tractar d’arreplegar tot tipus de plàstics i altra sèrie de residuus no orgànics que estiguen al voltant de la Serra de Peligros, Cañada Cantal i Ferriol, al nord de la ciutat d’Elx.

Per a poder participar a esta jornada de neteja hi ha que enviar un correu a losmachacapiedras@hotmail.com i acudir directament a les 08:30 h al parking que està ubicat entre l’Escola Oficial d’Idiomes i l’Institut Misteri d’Elx.

L’activitat tindrà una durada aproximada de 3 hores i des del Club Machaca Piedras es suministrarà aigua i coca per als voluntaris.

08/02  Neteja en Kayak de la Marjal de Pego-Oliva

La primera dnetejae les opcions va tindre lloc passat diumenge 8 de febrer a la Marjal de Pego-Oliva, on des de l’empresa Tururac Turismo Activo i Parc Naturals de la Generalitat Valenciana plantetjaren una jornada de voluntariat de neteja del riu en Kayak.

«En total forem 8 kayaks dobles els que ferem una jornada de neteja al Riu Bullent, a la marjal», ens explica Nando Sendra coordinador de Tururac, empresa que ja fa temps ve fent esta sèrie d’activitats. «Fa dos anys posarem en marxa la campanya «La basura no vuelve sola» i de tant en tant fem jornades com esta. Al desembre, per exemple, estiguerem fent neteja a la Cova Tallà, a Dènia, i ara col.laborem amb esta iniciativa de Parcs Naturals coincidint que al febrer han triat la Marjal de Pego-Oliva com el Parc Natural del mes».

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »