Prèvia del cap de setmana de Trail

XV CxM Cabanes, III Granadella Trail a Xàbia, III Alèdua Trail a Llombai i II Trail Almedíjar

Granadella1

 

Contra vent i fred, este cap de setmana en mig de l’onada de fred, també hi haurà Trail a la Comunitat Valenciana. 4 proves testaran les forces dels nostres corredors, la veterana, la XV Cursa de Muntanya de Cabanes, i tres joves amb moltes forces III Granadella Traila Xàbia, el II Trail Almedijar i el III Alèdua Trail a Llombai, ajornat el passat cap de setmana.

XV MARXA CABANES

XV Cursa de Muntanya de Cabanes (22’98 km 776+) 

Marcant anys i fulles en el calendari, com la majoria de proves de la província de Castelló, pioneres en allò de les carreres per muntanya ara anomenades Trail. La Carrera per Muntanya de Cabanes que organitza el Club Running Cabanes arriba este dissabte a la seua edició número XV. 356 participants hi haurà entre les dos modalitats, la carrera a peu amb 22’98 km i 776+ i la marxa no competitiva per a caminants amb 13 km de recorregut que enguany celebra la seua tercera edició.

L’eixida serà a dissabte 7 de febrer a les 09:00 h des de la Plaça dels Hostals d’esta localitat de la Plana Alta.

 

III Granadella Trail  (21 km 900+)

GRANADELLA TRAILUna de les platees més boniques de la Comunitat dóna nom a este Trail que té lloc a Xàbia i que en 2015 celebra este diumenge 8 de febrer la seua tercera edició. Ho fa, a més, incorporant propostes i novetats interessants com una nova modalitat de carrera per equips d’entre 3 i 5 membres que hauran d’arribar a meta junts, almenys 3 dels integrants, després de superar un recorregut de 19 km 721+ que com a punt més destacat té la baixada a la platja de la Granadella.

Eixa modalitat de còrrer per equips és la gran novetat a una prova que manté les altres dos opcions que han tingut bona acollida, ja que hi ha 600 inscrits al recorregut de 21’02 km 802+ per a corredors individuals, i hi haurà uns 300 caminants en la modalitat a peu, per a recòrrer els 14,12 km 551+, sempre amb el pas per la Granadella com a epicentre de la prova.

L’eixida serà diumenge 8 de febrer a partir de les 08:30 (segons modalitat) al Parc Pinosol de Xàbea.

 

II Trail Almedijar (23 km 1000+)

almedijar-2015-webAlmedíjar, en el cor de la serra d’Espadà acull diumenge 8 de febrer la II edició del Trail que, a l’igual que l’any passat, ha tingut una molt bona acceptació. Vora 600 corredors prendran part en les dos modalitats de carrera que es plantetja des de l’organització de la prova a càrrec del Club Som Passatge

Per als més valents, la prova reina amb 23 km i 1000+ amb el pas pel cim del Pic d’Espadà com a punt més destacat i més alt del recorregut amb els seus 1099 metres d’altitud. Per als que s’ho prenen amb més calma, el Sprint trail de 10 km amb 600+.

L’eixida serà diumenge a les 09:00 h des d’Almedíjar a un Trail que no és competitiu, sense control de temps ni classificacions, segons indiquen a la reglamentació de la prova.

 

III Alèdua Trail (Llombai) (25km 1000+)

aledua TrailPer fer la major distància del cap de setmana hem de marxar fins a Llombai, on diumenge 8 de febrer tindra lloc el III Alèdua Trail, amb la presència de 750 corredors, que els ha tocat esperar una setmana després que la prova s’ajornara passat diumenge 1 de febrer.

Uns 500 corredors prendran part a la distància llarga, 25 km 1000+ de recorregut per la serra i el castell d’Alèdua. Per als que estan iniciant-se hi ha un altre recorregut més reduit de 10 km 270 + on hi haurà vora 250 corredors. L’eixida d’esta prova que organitzen des del Club Esportiu La Porte Fresca serà diumenge 1 de febrer a les 09:00 des de la Plaça de l’Ajuntament de Llombai

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »