Congrés per a corredors de muntanya

Agramón acull 14 de febrer la segona edició del congrés per als amants del Trail

Diumenge a més es disputa la II Los Donceles Trail

CONGRES HELLIN 1

Millorar el nostre rendiment en les carreres per muntanya, bé per a rebaixar temps o bé pera poder gaudir millor en les proves. Eixe és l’objectiu en què es presenta el II Congrés Específic per a Corredors de Muntanya que pròxim 14 de febrer té lloc a Agramón (Albacete). Serà un cap de setmana intens per als enamorats de la muntanya i del Trail que poden escoltar les vivències i els consells de diversos experts en la matèria en diversos àmbits del Trail.

Iván Ortiz, com entrena un campió

Destaca la presència d’Iván Ortiz, vigent campió de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya. El corredor andalús explicarà com són els seus entrenaments, i els secrets que l’han dut a convertir-se en campió d’Espanya. Molts secrets i molta experiència acumula Juanjo Larrotcha, campió d’Espanya d’Ultra Trail en categoria de veterans, que parlarà de les seues vivències en el món del Trail.

A més, Vicente Úbeda donarà indicacions al respecte de la tècnica de carrera, amb explicacions teòriques i pràctiques; Nacho Pérez farà una ampla reflexió al respecte del barefoot o minimalisme en el calcer de carreres per muntanya, per saber si és moda o si té alguna base científica reial, i per tancar Adolfo Aracil parlarà de fisiología en el Trail Running, Aritz Urdampilleta de nutrició en el corredor de muntanya.

Trail el diumenge

Com a colofó final al cap de setmana, diumenge 15 de febrer télloc el II Los Donceles Trail. La prova presenta dos modalitats, la versió llarga de 28 km 1450+ i la prova curta de 14 km 600+ per la Sierra de los Donceles.  

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »