Antonio Martínez domina la Mitja Distància

Crònica del XIV Trofeu Internacional Costa Blanca a La Nucia, per José Barberà

antonio martínez La Nucia

 

Passat cap de setmana ha tingut lloc a La Nucia el XIV Trofeu Internacional Costa Blanca, prova que organitzava el Club Sant Joan d’Alacant. La previsió indicava que la zona era molt tècnica, amb molt de tallat en un terreny ple de bosc típic mediterrani. No es disputava una competició oficial a la zona des de 1997 al terme de Benidorm. En esta ocasió les magnífiques instal.lacions del poliesportiu Camilo Cano han estat l’escenari de la primera competició internacional de la temporada.

orientacion la nucia

Dissabte va tindre lloc la prova puntuable per al rànking mundial amb una prova de mitja distància en que és donava a conéixer el nou terreny alacantí. En categoria Home Elit Antonio Martínez, nou fitxatxe internacional del Club norueg Halden SK i corredor a nivell nacional del Centre Esportiu Colivenc aconseguia fer-se amb la victòria a una distància que li està acoblant molt al seu estil de corredor ràpid, el seu coneiximent del terreny i l’adaptació a la velocitat feren a Antonio Martínez al més alt del pòdium.

Per davant del campió del món

L’orientador d’Onil va superar, fins i tot, Jonas Leandersson, recentment proclamat campió del món de relleus amb la selecció sueca, que no va poder millorar el quart lloc, a més d’un minut d’Antonio. Roger Casal quedava en sisena posició a 01:38 d’Antonio en una prova de distància curta per a Roger. En tot cas, Roger Casal està fent un bon inici de temporada sent molt regular i sembla que vol classificar-se per a formar part de la selecció espanyola de 2015.

En categoria Elit femenina la txeca Jana Knapova del club sueca Södertälje aconseguia la primera posició per davant de la campiona del món Svelentana Mironova que va finalitzar en setena posciió. Per davant d’ella quedaven les corredores dels Centre Esportiu Colivenc Alicia i Esther Gil, la que fa 5 i la que fa 6 respectivament, a poc més de 6 minuts de la guanyadora

Roger Casal, segon en llarga distància

Ja diumenge, la llarga distància completava el Trofeu Internacional Costa Blanca. Ahí sí que guanyaren els campions del món, en Homes Elit, Jona Leandersson, donant temps a Rofer Casal que entrà segon en meta a 3 minuts i 25 segons. En Damas Elite, la rusa Svelentana Mironova també va ser la primera com s’esperava, donant temps a la finesa Aino Mänkärlä que va entrar a 6 minuts i 14 segons. Violeta Feliciano, primera corredora nacional entrava a 16:49 de l’atleta rusa.

El pròxim cap de setmana a Portugal vorem quins resultats obtenen els nostres entre tots els superèlit mundials.

 

 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble orientació | SLA - […] La xarrada la impartirà Ana Calvo Ruiz, intengrant de la secció d’Orientació del CDUPV, que al llarg d’una hora aproximadament…
  2. Una més per a Antonio Martínez | SLA - […] Martínez continua confirmant-se con un dels millors orientadors ja que recordem ja va vèncer passat febrer al XIV Trofeu…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »