Gómez Noya, a València

El triatleta galleg, campió del món, de visita a Cevisama, a València 

Garmin Barcelona Triathlon 2014

Oportunitat de conéixer de primera mà a tot un campió del món de Triatló. El galleg Javi Gómez Noya ha visitat esta setmana València en un acte promocional que el va dur a visitar l’stand de Pamesa Ceràmica a la fira de Cevisama. Gómez Noya, Premi Nacional de l’Esport en 2014, va estar acompanyat per un bon grapat de triatletes de la Comunitat Valenciana que volgueren acostar-se per a saludar-lo i per a parlar amb el 4 vegades campió del mónde Triatló.

El triatleta de Ferrol va tancar un 2014 gomez noya tripuçolple d’èxits en què va aconseguir el seu 4º campionat del món de Triatló, igualant el rècord de Simon Lessing, a més d’aconseguir el campionat del món d’Ironman 70.3 a Quebec, a penes uns dies després, en la primera oportunitat que afrontava eixa distància.

A finals de mes a Dubai 

Dins de la seua programació de temporada, Javi Gómez Noya disputarà a finals de mes, el dia 27 de febrer, un Challenge a Dubai, on participen també els altres dos triatletes espanyols més internacionals com Iván Raña i Eneko Llanos.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »