Rutes per l’Horta

Burjassot reprèn al febrer les III Rutes per l’Horta

Caminos-de-Huerta-600x400Conéixer l’Horta que envolta València, el seu paisatge, el seu medi natural, la filosofía, el patrimoni cultural, arquitectònic o hidràulic. Eixe és l’objectiu de les Rutes per l’horta que l’Ajuntament de Burjassot reprèn al més de febrer. És la tercera edició d’este visites per l’Horta que són gratuïtes i que permeten des de febrer fins a novembre acostar-se des d’una altra òptica l’entorn natural de l’Horta Nord.

16 rutes

Al llarg d’estos mesos hi haurà fins a 16 visites, sempre en dissabte o diumenge. Les excursions van alternant el seu punt d’interés, així les coses algunes estan centrades a l’observació ornitològica, altres per a conéixer els cultius tradicionals i en alguns casos també ciclorutes per descobrir els Camins de l’Horta.

A més, a cada eixida es realitzaran activitats paral.leles com ara la col.locació de caixes de niu, observació d’invertebrats, amfibis, flora i xerrades d’educació ambiental, coincidint amb algunes dates assenyalades com ara el Dia Mundial de l’Aigua, Dia Internacional de la Terra o el Dia Internacional de la Diversitat Biològica.

Visites guiades i debades

Les visites tenen una durada aproximada d’entre 2 i dos hores i mitja i conten sempre amb la companyia d’una guia especialitzat. Per a poder participar a este visites guiades que són gratuïtes hi ha que reservar a l’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot, al correu mediambient@ayto-burjassot.es.

Calendari de visites

 • 14/02    Observació ornitològica
 • 22/02    Cicloruta
 • 21/03    Observació Ornitològica
 • 29/03    Patrimoni hidràulic
 • 18/04    Observació Ornitológica
 • 26/04    Cultius tradicionals
 • 16/05    Observació Ornitològica
 • 17/05    Paisatge i Cultura de l’Horta
 • 07/06   Patrimoni arquitectònic
 • 13/06   Observació ornitològica
 • 05/07   Cultius tradicionals
 • 18/07   Observació ornitolològica
 • 04/10   Cicloruta
 • 17/10   Observació Ornitològica
 • 08/11   Patrimoni Hidràulic
 • 14/11   Observació ornitològica

 


 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »