Chelva es prepara per al Superprestigio

3 setmanes per a la Chelva Bike Racing, prova puntuable per a la UCI

Chelva Bike Racing

El primer de març arriba la cita. Chelva multiplica la seua importància en el món de la BTT amb una prova que dóna inici a la nova competició del Superprestigio Caja Rural MTB, repte integrat per 4 proves: Chelva (1 de març), Estella a Navarra (29 de març), Arnedo a La Rioja (26 d’abril) i Ciempozuelos a Madrid (17 de maig).

La prova de Chelva, a més, serà puntuable com a clase C2 en el calendari de la UCI, fet que garanteix un gran nivell de participants, que hauran de recòrrer un circuit de 5km que passa per la font de la Gitana, Cojanta i la zona de l’alberg, circuit al que se li donaran 6 voltes fins a completar 30 kilòmetres, en un circuit que també forma part de l’Open XC de la Comunitat Valenciana.

Les inscripcions ja estan ofertes per a la prova de Chelva i per a tot el Circuit del Superprestigio a un preu de 15 euros les 4 proves.

 


 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »