Concurs: Forfaits a Valdelinares / Javalambre

Vols anar a esquiar debades a Nieve de Teruel? Mira el nostre concurs

Valdelinares_Sector 1900m

 

Que si hi ha neu diuen. Quasi metre i mig a les estacions que tenim més a prop de la Comunitat Valenciana com són Aramón Valdelinares i Aramón Javalambre, les dos estacions que integren Nieve de Teruel i que després de les fortes nevades dels darrers dies tenen les estacions obertes al 100%, en total 28 km de domini esquiable, després de l’ampliació de Valdelinares en este 2015.

Sorteig de 3 forfaits dobles

Des de Nieve de Teruel vos volen convidar a tastar la neu en una serie de concursos que anem a fer al llarg dels següents dies ací a Sense Límits Aventura i pels quals anem a sortejar 3 forfaits   dobles, per esquiar un dia de la temporada d’esqui 2014/2015.

Respostes en el facebook de Sense Límits Aventura

El primer dels concursos i dels forfaits dobles el posem en marxa ja de cara a este cap de setmana del 14 i 15 de febrer. La mecànica és molt senzilla. Ho de respondre de forma encertada a la pregunta que vos plantetgem a continuació: Quins són els noms de les 3 pistes d’esquí noves a Aramón Valdelinares?

Heu de deixar la vostra resposta i el vostre nom sencer en el mur del facebook de Sense Límits Aventura, baix de la publicació en què vos indiquem que fem concurs de forfaits. Entre tots els encertants es sortejarà un forfait doble per a esquiar un dia a Javalambre o Valdelinares.

Comunicarem via facebook el nom del guanyador (divendres a les 18:oo h) i vos farem arribar el forfait perquè el pugau gastar este cap de setmana o qualsevol altre dia de la temporada d’esqui 2014/2015. Sort. I estigau pendents les proximes setmanes que farem més concursos.

PD: Una ajudeta, el nom de les 3 pistes el podeu trobar a alguna de les notícies que a www.senselimitsaventura.com hem publicat referides als esports d’hivern. 😉

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »