Ròtova, segona estació

El II Trail de Ròtova, equador del Campionat de Lliga de Carreres per Muntanya FEMECV

Prèvia també Castell d’Aixa a Llíber i Cros Trail Sport Club a Alacant

II Trail rotovaSegona parada de la LLiga i segona oportunitat per aquells que volen aspirar a fer coses importants a la competició federativa. Segona oportunitat i penúltima oportunitat d’este circuit que reuneix els millors corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana i que en estar composat només per tres proves, no dóna peu a les errades, ni dóna moltes opcions a les redencions.

Així les coses diumenge 15 de febrer a les 09:30 h tindrà lloc el II Trail de Ròtova que organitza el Centre Excursionista de Ròtova. Els més de 400 corredors inscrits hauran d’enfrontar-se a un recorregut curt però exigent 16 km 750+ recorrent trams del PR-100 i bona part del Barranc Blanc. 

Es el recorregut més curt de les 3 proves que conformen la Lliga ja que el Camí dels Bandolers a Senija foren 22 km i l’inèdita prova d’Onil de l’1 de març seran 28 km. Això pot dur-nos a pensar que diumenge a Ròtova serà una carrera ràpida des de l’inici i sense temps per a dosificar forces.

L’avantatge, quant a la Lliga, el tenen de moment Mario Bonavista i Melissa Galí, els dos corredors del Mur i Castell-Tuga que aconseguiren la victòria al Camí dels Bandolers fa ara 15 dies i que hauran de demostrar que volen anar a pel títol i defensar-se deles ofensives d’aquells que en fer bon paper a Senija -Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez, Raquel Martínez, Eva Bernat…- aspiren també a fer-se amb la Lliga.

Per a la categoria juvenil, la prova encara serà més curta i més intensa amb 11,5 km amb 645+.

Castell d’Aixa a Llíber (20 km 700+) 

castell aixaEl cap de setmana ens deixa també una nova cita en la nostra agenda amb la Cursa i Marxa per Muntanya Castell d’Aixa a Llíber. 3 modalitats diferents perquè ningú és quede sense les seues opcions de poder gaudir de la muntanya d’esta localitat de la Marina. Per als més forts un recorregut de 20 km 700+ que no presenta moltes dificultats tècniques excepte un punt al km 15. També hi ha una versió més curta de 12 km 400+ que és a la vegada el que acabaran fent els caminants.

L’eixida de la prova és diumenge 15 de febrer des de la Plaça de l’Ajuntament de Llíber en trams diferenciats segons modalitat. A les 09:00/09:45 i 10:15 h.

sport club AlacantI Cros Trail Sport Club Alacant (17 km 320+) 

Per anar xafant terra i fer la transició des de l’asfalt el I Cros Trail Sport Club d’Alacant és una bona opció per a este diumenge 15 de febrer. 17 km en una doble volta a un circuit que apenes té un desnivell de 162+, i que a mes per met fer l’opció només d’una volta i completar 8,5 km, apte per aquells que volen iniciar-se en el Trail.

L’eixida serà diumenge a les 09:00 h des deles instal.lacions del Sport Club a Alacant.

A més, si voleu, podeu col.laborar amb la iniciatia de Runners For Ethiopia, fent entrega de material esportiu, que després anirà destinat a ajudar els joves corredors d’Etiopia, en una iniciativa solidària que naix a Alcoi.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »