Aguayo, a tancar la gira americana amb pòdium

El triatleta de Moncada participa este cap de setmana al Triatló de Mendoza (Argentina) 

Captura de pantalla 2015-02-13 a la(s) 19.29.50

L’estiu toca a la seua fí per a Emilio Aguayo a l’Argentina, i el triatleta de Montcada vol acomiadar-se de sudamèrica amb un bon resultat. Dissabte 14 de febrer Aguayo pren part al Triatló de Mendoza, a la localitat que dóna nom a esta regió a l’oest de Buenos Aires.

La cita és el XXIX Triatló Mendoza Vendimia, prova que està integrada dins de la Copa Panamericana, i que a més és camnpionat nacional universitari. Es desenrollarà en dos modalitats Sprint i Olímpica, sobre una distancia de 1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu.

El circuit

La natació tindrà lloc a un xicotet embassament, la bicicleta són 8 voltes a un circuit de 4,8 km sense molt de desnivell que envolta un camp de golf i la carrera a peu són 4 voltes a un circuit de 2,5 km que circula en paral.le i envolta l’embassament

El regust del Triatló de La Paz

Emilio Aguayo tractarà de llevar-se el regust agredolç que li va deixar la participació al Triatló Internacional de La Paz, on tot i liderar la prova per moments, fins i tot al segment de carrera a peu, unes enrampades producte de la calor i la deshidratació feren que acabara finalment a la posició número 12, donant això sí, una llicó de sacrifici. Ha tingut ara oportunitat de guanyar unes setmanes més d’entrenament però també de temps d’oci acompanyat del Nicolás Muller i Ignacio Muller.

 


 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »