Enamorats del Duatló

Dissabte 14 de febrer I Duatló de Massalfassar

Diumenge 15 de febrer III Duatló de Vall d’Uixò

 

I DUATLÓ MASSALFASSALI Duatló de Massalfassar

Quina millor manera que demostrar l’amor per l’esport que debutar al calendari autonòmic un 14 de febrer. Este dissabte tindrà lloc el I Duatló de Massalfassar, amb que la localitat de l’Horta Nord fa la seua primera incursió en esta modalitat esportiva. A partir de les 16:00 h de dissabte es disputa este primer Duatló, puntuable per al rànquig de Duatló de la Federació.

Hi ha vora uns 200 triatletes que prendran part a esta prova que organitza el Club Triatló Tridimonis de Massalfassar i que es disputarà sobre un recorregut de 5 km de carrera a peu, 20 km en bicicleta i 2,5 km de nou a peu per tancar un triatló en què segons informa la web de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana prendran part entre d’altres el triatleta d’Antella Jordi Pascual, vigent campió del ranquing autonòmic, a més de Carlos Aznar o Lucía Pérez.

Com que és data assenyalada, des del Club de Triatló Tridimonis faran entrega d’un detallet a tots els participants.

Captura de pantalla 2015-02-12 a la(s) 21.44.28III Duatlo de Vall d’Uixó 

Per a diumenge 15 de febrer queda la tercera edició del Triatló Ciutat de la Vall d’Uixó, prova que és puntuable per al Circuit de Duatlons de Castelló i és Classificatori per al Campionat d’Espanya.

La inscripció s’ha tancat quasi esgotant les 350 places màximes, amb 321 triatletes que faran front a les ja conegudes distàncies de 5 km de carrera a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 km de nou de carrera a peu per a rematar i definir la prova.

L’inici d’este III Duatlo de la Vall d’Uixó que organitza el Club de Triatló Trilavall serà diumenge 15 de febrer a les 10:00 per als homes i a les 10:03 per a les dones.

A més, dissabte tindrà lloc el Duatlo escolar.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »