I el doble forfait de dia és per a…

Resolució del concurs de forfait de dia per a Aramón Javalambre/Valdelinares

Valdelinares_Cota 1900m

Captura de pantalla 2015-02-13 a la(s) 17.52.31

 

Abans de donar el nom de la persona que ha guanyat el doble forafit de dia per a Aramón Javalambre o Aramón Valdelinares agraïr a totes les persones que haveu participat deixant la vostra resposta al mur del Facebook de Sense Límits Aventura i heu encertat els noms de les 3 noves pistes de Valdelinares en l’ampliació que s’ha fet perquè en esta temporada 2014/2015 tinga fins a 14 km de domini esquiable.

El nom de les 3 pistes és Bujaores, Monegro i Chaparrilla que fan que fan que Valdelinares haja multiplicat per dos la seua àrea d’esquí.

La guanyadora: Andrea Ayestarán

La persona que ha guanyat les dos forfaits dobles de día és: Andrea Ayestarán. Posa’t en contacte amb nosaltres via Facebook o via correu info@senselimitsaventura.com i t’indicarem com et fem arribar els dos forfaits de dia perquè els pugues gastar esta temporada 2014/2015 (el lloguer del material, l’assegurança de dia i la fiança no estan inclosos)

Més concursos

A la resta,estigau pendents de la web i les xarxes socials de Sense Límits Aventura perquè farem més concursos de forfaits i alguna que altra sorpresa. Gràcies a tots i a per la següent!!!

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »