Sprint cap al títol a Ròtova

Ajustada victòria per a Miguel Angel Sánchez a una Lliga que es decidirà a Onil

Melissa Galí confirma el seu domini en categoria femenina 

rotova podium masc

 

Es preveia una carrera rápida i tensa, amb l’emoció intacta fins el final, però ningú pensava en què el recorregut de 16 km 750+ que havia preparat el Centre Exccursionista de Ròtova es definiria a un sprint tan tancat entre 4 corredos Miguel Angel Sánchez Cebrián (FEMECV), Mario Bonavista (Club Muntanyisme Penya Mur i Castell-Tuga), Ignacio Cardona (Like Sport Lurbel) i Jonathan Rotglà (Club Muntayisme Penya Mur i Castell-Tuga). Els 4 entraren junts a la meta ubicada al pàrquin del poliesportiu de Ròtova, separats apenes per una dècimes de segon parant el crono en 01:16:29.

Els 4 magnífics

En eixe sprint el més ràpid ha estat el corredor de Petrel Miguel Angel Sánchez, per davant de Mario Bonavista, mentre que l’imcombustible Ignacio Cardona completava el pòdium, entrant molt ajustat amb un Jontahan Rotglà que havia fet un gran esforç per remuntar el mig minut de desavantatge que el trio davanter li treien en el punt de control del km 6. A la fi el de la Vilavella es quedà a les portes del pòdium com li va ocòrrer a Senija, la primera de les proves del Campionat de Lliga CxM de la FEMECV que continua encapçalant Mario Bonavista.

La Lliga es decidirà a la inèdita prova a Onil del pròxim 1 de març, en un recorregut de 28 km que es presenten molt emocionant i en una lluita tancada entre «els 4 magnifics» que han copat les 4 primeres posicions en les dos primeres proves, a Senija i Ròtova, alternant, això si, posicions. Bonavista va guanyar a Senija i ha esta segona Ròtova; Sánchez ha estat guanyador a Ròtova però tercer a Senija i Cardona i Rotglà han repetir com a segon i quart respectivament. Tots 4 mantenen les opcions.

En categoria promeses, el pòdium masculí l’han completat Víctor Serrano (Corremon Trail), Salvador Puchades (Corremon Trail9 i Jaime Soriano (Never Stop Running).

rotova podium femeMelissa Galí, doble victòria

En categoria femenina, Melissa Galí ha tornat a demostrar que és la més forta de les que lluiten per la Lliga i la corredora de Gilet ha guanyat en Ròtova amb un temps de 01:35:10, per davant d’Ana Abad (Machacapiedras) 01:36:58 i de Raquel Martínez (Mur i Castell-Tuga) 01:37:09, amb Eva Bernat (CxM) i Yolanda Valiente (Club Atletisme Petrer) completant el Top Five.

Melissa Galí arribarà a Onil com la principal favoritat, després d’haver guanyat les dos primeres proves de la Lliga, però sense perdre de vista dones com ara Eva Bernat, Yolanda Valiente o la seua companya de club Raquel Martínez que mantenen les seues opcions.

 


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »