Muntanyes de Castelló, circuit top 10

Calendari del V Circuit BTT Muntanyes de Castelló 

circuit BTT Muntanyes de Castelló10 proves, 10 reptes. Recentment s’ha donat a conéixer el calendari de proves que integren el V Circuit de BTT Muntanyes de Castelló que per a l’edició de 2015 estarà integrat per 10 proves, una menys que a la passada edició tota vegada la marxa BTT de Montanejos no està inclosa en el caledanri. Si repeteixen la resta, en un circuit que començarà 22 de març a Alcalà de Xivert i acabarà el 4 d’octubre a Onda.

Tot i l’absència de Montanejos, el Circuit BTT Muntanyes de Castelló repeteix com a circuit més llarg de les competicions no oficials a la Comunitat Valenciana, i a més integra alguna de les proves més veteranes com ara la XXIII Marxa BTT Fira d’Onda o la XXI Marxa BTT Caixa Rural la Vall «San Isidro» a la Vall d’Uixó.

De les 10 proves que integren el calendari hi haurà que participar en almenys huit per poder rebre un obsequi i s’haurà de participar en les 10 per poder obtindre el diploma de ‘finisher’. La inscripció és individual per a cada una de les proves.

Calendari 2015

  • 22/03    VII MARCHA BTT ALCALA DE XIVERT
  • 11/04     VII MARXA BTT LA SALZADELLA
  • 26/04    V BTT L’ALCALATÉN – CICLES AB
  • 17/05     XXI MARXA BTT CAIXA RURAL LA VALL “SAN ISIDRO”
  • 24/05    IX MARXA BTT SENGLARS SANT JOAN DE MORÓ
  • 28/06    XVIII MARXA BTT CUDOL ROIG VILAFAMÉS
  • 05/07     V BTT MORELLA – CICLES AB
  • 06/09    XXIII MARXA MOUNTAIN BIKE CABANES
  • 20/09    IV MARXA BTT LA SERRA D’EN GALCERÁN
  • 04/10    XXIII MARXA BTT FIRA D’ONDA

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »