Caminant amb el cor

On 105 k, nou repte solidari per a caminants, corredors i ciclistes 

avapace 2

 

Córrer, fer bicicleta, caminar en solitari o en grup. I tindre a més una motivació solidària: ajudar AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral). Eixa és la proposta que ens fan arribar des de ON105k, un repte que arriba pròxim més d’octubre.

La filosofia és similar a la que inspira altres grans proves com la Intermon Trailwalker. Un grup de persones que volen fer colla, volen gaudir de la natura, de la muntanya de fer un repte esportiu, en este cas 105 km des de Terol fins a Navajas per la Via Verda de Ojos Negros bé caminant, bé corrent o bé en bicicleta de muntanya.

Donatiu mínim de 350 euros

Per a participar, a més de pagar la inscripció, hi ha que arreplegar diners per a fer un donatiu amb una quantitat mínima de 350 euros. A partir d’ahi cada personsa o grup pot fer les iniciatives que considere oportunes -bé fisicament bé en xarxes socials- per tractar de sobrepassar eixa xifra i aportar més diners per al projecte “Al Aire Libre”d’Avapace, que pretèn construir un parc al costat del Col.legi d’Educació Especial que tenen a Bètera.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »