Concurs: Vols anar a la Tuga MABO?

Sortegem dos places per a inscriure’s a la Marató de Borriol de pròxim 22 de març

mabo borriol

 

“Si no has anat a la MABO alguna cosa li falta al teu currículum de corredor de muntanya…” Així comença un reportatge que eixirà al número 2 de la revista SenseLímitsAventura en el mes de març. Eixe és el sentir que ens expressen molts corredors de muntanya al respecte de la TUGA MABO, la Marató de Borriol (42 km 2550+) que enguany celebra la seua novena edició.

Tot el món vol estar a la MABO, com ho demostra el fet que s’esgotaren les inscripcions el mateix dia que s’obriren, passat 21 de desembre, a falta de 3 mesos per a la prova. Una prova on hi haurà corredors arribats des d’altres punts d’Espanya com ara Catalunya, Madrid, Castilla La Mancha, Pais Basc, Aragó, Andalucía i paísos com ara Suècia o Finlandia.

Sorteig d’una doble opció d’inscripció 

Si et quedares amb les ganes i vols anar a la Mabo encara estàs a temps gràcies a l’opció que et donem des de Sense Límits Aventura i el Club de Muntanya La Pedrera de Borriol. Sortegem una doble opció -una per a home i altra per a dóna- per a fer l’inscripció per a la TUGA-MABO 2015 entre tots aquells que entreu al Facebook de Sense Límits Aventura, compartiu al vostre mur la publicació referida al sorteig de les opcions d’inscripció per a la TUGA-MABO 2015, i encerteu la pregunta que vos plantetgem:

¿Quin són els dos corredors que a dia de hui tenen el rècord de la Marató de Borriol?*

Recordeu que només seran vàlides:

  • les respostes que estiguen escrites en els comentaris a la publicació del Facebook on fem referència al concurs
  • les respostes d’aquells que, a més, hagen compartit la publicació al seu mur de facebook
  • aquelles que s’hagen fet fins a divendres 20 de febrer a les 14:00 h.

Una vegada fet el sorteig:

  • Divendres 20 de febrer a les 18:00 h anunciarem el nom de les dos persones que es guanyen l’opció a fer la inscripció a la TUGA MABO 2015.
  • Els organitzadors es posaran en contact amb els guanyadors per tal de continuar amb el procediment habitual de l’inscripció i cumplimentar el pagament de la prova. Sort!!!

*La resposta la podeu trobar en algunes publicacions que a www.senselimitsaventura.com hem fet de la TUGA MABO les passades setmanes.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »