Un país i una muntanya

Presentat del llibre: «La memoria de Ararat» a la Libreria Patagonia de València

la memoria de AraratApenes 3 milions d’habitant però molta història, i amb una muntanya que tot i estar fora del seu territori, exerceix una gran influència: l’Ararat amb els seues 5165 m. Armènia és una país mil.lenari que s’ha donat a conéixer més pels seus emigrants que no pels seus silenciosos habitants. Ara tenim l’oportunitat d’acostar-nos a este pais del caucas de la ma del llibre «La memoria de Ararat» que el periodista Xavi Moret va presentar dijous 19 de febrer a les 20:00 h a la Libreria Patagonia de Valencia.

El llibre és un viatge partint de la capital, Ereván, passant pels monestirs de Geghard, Khor Virap, Tatev y Haghpat, així como per Echmiadzin (el Vaticano armeni), el llag Sevan i el no-país de Nagorno Karabaj —escenario fa vint anys d’una guerra que va provocar 20.000 morts—. Xavier Moret explora a fons una terra obsesionada amb l’Ararat, la muntanya en què, segons la llegenda, es va dispositar l’Arca de Noé en acabant el diluvi universal, principi i fi de tot d’un país cristià com armenia, tot i que l’Ararat es troba a Turquia.

 


  • Dia: Dijous 19 de febrer de 2015
  • Hora: 20:00 h
  • Lloc: Libreria Patagonia de València   

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »