Més rodanes a Vilamarxant

Renovada edició de la 3 pics de les rodanes a Vilamarxant

rodanes 2

 

La VI edició del Trail dels 3 Pics de les Rodanes de Vilamarxant ja calfa motors. A finals de març, el dia 29 de març arriba la cita que per a este 2015 presenta algunes novetats quant al recorregut. Com sempre seran dos proves de distància mitjana perquè cada u puga triar repte segons les seues forces.

La prova reina amplia el seu recorregut fins arribar als 27,68 km 1055+ i incrementa també la seua duresa passant dels mil metres de desnivell possitiu. El recorregut manté els passos per la Rodana Gran, les trincheres i el tallafocs, i a més incrementa la zona de pas per la Rodana del Pic. “La prova reina l’hem ampliat, de 23 a 27 km” ens explica Toño Noguera, president del Club Atletisme Vilamarxant. “En total té dos km de pista cap avall i 3 km de senda cap a munt sobre un 200+ mes de desnivell. Li hem posat també un km més de plànol inicial fins que arribe la primera cresta que és una senda molt tècnica i on es feia un tapó”.

Rapi Trail 13,53 km

La versió curta, l’anomenada RapiTrail presenta un recorregut de 13, 53 km amb 383 +, amb una estructura tradicional de prova dividida en dos segments, la primera part quasi tota de pujada als 330 metres del Pic de la Rodana Gran i la segona amb tendència a la baixada fins arribar a línia de meta.

Les inscripcions estan obertes fins el 26/03. Màxim de 250 places per a la curta i 500 per a la llarga. Pròxim diumenge 22 de febrer faran una nova eixida d’entrenament per a preparar la prova de forma col.lectiva i anar reconeixent el recorregut. L’eixida és a les 09:00 des del camp de futbol de Vilamarxant.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »