I les opcions d’inscriure’s a la MABO són per a…

Resolució del concurs en què sortejaven dos places per a fer la inscripció per a la TUGA MABO 

MABO 2

 

Abans que res gràcies a totes les persones que haveu participat en el nostre facebook en el concurs que des delClub de Muntanya la Pedrera de Borriol i Sense Límits Aventura hem posat en marxa esta setmana. Gràcies a tots els que haveu participat i haveu encertat la resposta que efectivament són Iván Ortiz i Nuria Dominguez els dos corredors que tenen el rècord de la prova i el fixaren en el 2013,  Iván Ortíz amb 3h 56’57’’ i Nuria Domínguez  amb 4h 46’ 04’’.

Captura de pantalla 2015-02-20 a la(s) 17.56.15Així les coses després de comprovar que hereu 15 les persones que complieu el doble requisit d’encertar la pregunta i haver compartit la publicacio en el vostre mur de facebook hem procedit al sorteig que ens determina que les dos persones que es guanyen el dret a poder fer la inscripció per a la TUGA MABO del pròxim 22 de març són:

  • Jessika Renau
  • David Marin Abadal

Vos agrairíem que el més prompte possible vos posareu en contacte amb nosaltres al correu info@senselimitsaventura.com, perquè ens feu arribar les vostres dades i liles poguerem facilitar als organitzadors, de manera que es posen en contacte amb vosaltrres i vos comuniquen la forma de continuar amb el procediment habitual de la inscripció.

Moltes gràcies i a passar-ho.

I a la resta, estigau pendents de la web www.senselimitsaventura.com i de les nostres xarxes socials @Sense_Limitshttps://www.facebook.com/senselimits.aventura perquè continuarem fent més concursos!!!

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »