Un gegant i dos amics

Víctor Álvarez i Pedro Martínez primer i segon al Gegant de Pedra d’Ondara

gegant de pedra

 

Havien eixint junts des del Parc Municipal Serra de Segària d’Ondara, havien travessat junts les entranyes del Gegant, havien patit junt en les zones més complicades i tècniques i havien gaudit junts a les zones més boniquesde Segària. Havien fet junts els 19 km 1170+ del nou recorregut i arribavem com no, també junts a meta. I com que ja havia guanyat a l’edició de 2014, Pedro Martínez li va cedir el pas al seu amic i  company de club Víctor Alvarez.

segaria«Ha sigut molt bonic, i arribat segon i fer-la i acabar-la amb Víctor Alvarez» destacava Pedro Martínez només arribar meta: «Els dos som campions, hem guanyat els dos» explicava el corredor del club Esports Colau que en l’últim metre li donava pas al seu company de club amb una lleugera espenta amb el braç que després li ho agraïa amb un gest còmplice.

Recorregut molt tècnic

Van ser dos dels protagonistes d’este VI Gegant de Pedra a Ondara que estrenava recorregut: «Ha sigut una carrera amb molt de desnivell, molt més forta que l’any passat, molt més divertida, més entretinguda i molt més tècnica» indicava Pedro, destacant especialment la zona de cordes a la baixada de El Portell de Beniarbeig, a la Font del Català. «Pujar tot eixe tros fins a la U fins el tros de la reguera cap a dalt,molt divertit i molt tecnic i baixar molt entretingut i el temp que hem fet ha sigutmolt bo per a tan de tècnica com era la prova».

Encara alenaven Pedro i Víctor, quan dos minuts després arribava a meta l’andalús Víctor Pimental (Gedysa) que completava el pòdiummasculí. En categoria femenina la victòria ha estat per a Mari Tamarit (Like Sport) amb 02:37:51, amb Nicole Zucchini (Esports Colau) segona 02:42:18 i Encarna Cardona (CA Dianium) tercera 02:48:23.

 


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pedro torna a dominar el Gegant | SLA - […] I amb la sensació i l’aegria de repetir victòria, en el cas particular de Pedro Martínez (Esports Colau) que…
  2. El Gigante se llama Pedro | Espiquer - […] I amb la sensació i l’aegria de repetir victòria, en el cas particular de Pedro Martínez (Esports Colau) que…
  3. Amat reina també en el Mondúber | SLA - […] Un gegant i dos amics […]
  4. Encara més Gegant a Ondara | SLA - […] Un gegant i dos amics […]
  5. Les jornades del Gegant de Pedra | SLA - […] Un gegant i dos amics […]
  6. Pedro III, el Gegant | SLA - […] Un gegant i dos amics […]
  7. L’Ocaive situa els primers líders | Sense Límits Aventura - […] Un gegant i dos amics […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »