Un títol en 7 segons

Final a l’esprint a l’Autonòmic de Duatló a Montcada 

Victòria per a Fernando López, per davant de Celestino Fernández i Moisés Perea

duatlo moncada masc

A l’sprint i apurant l’esforç. Així es va definir ahir el Campionat Autonòmic de Duatló que va tindre lloc a Montcada, a la tercera edició del Duatló Ciutat de Montcada (5-20-2,5). Saviem que en una prova tan ‘curta’ les forces solen estar igualades i les diferències són mínimes, però només 7 segons separaren les 3 places del pòdium masculí.

La victòria va ser per a Fernando López de Sagredo (Universitat d’Alacant) que ha liderat la prova en tot moment, però sempre sense marge per a la confiança i mirant de reull els seus perseguidors. El primer tram de carrera a peu el finalitzava amb el mateix temps que Moisés Perea i Diego Robres amb Celestino Fernández i Miguel Fernández a dos segons.

duatlo mon femEl segment de bicicleta li permetria agafar una mínima avantatge de 10 segons respecte de Celestino Fernández, que el triatleta de Laboratorio Sys retallaria en una T2 molt ràpida que va fer que només separaren 2 segons en l’inici dels últims 2,5 km. Tot i els esforços de Celestino Fernández i l’sprint final, en meta és mantenien eixos dos segons de diferència que donen el títol autonòmic de Duatló a Fernando López de Sagreda (00:58:38), per davant de Celestino Fernández (00:58:40) amb el junior Moisés Perea (Club Ilicitano de Triatlón) acabant tercer a només 7 segons del primer classificat (00:58:45). El top 5 el completaven també molt a prop del pòdium el triatleta local Diego Robres (CDM Montcada) 00:58:52 i Rafa Zapata (Morverdre Triatlon) 00:58:54.

María Fornes, victòria en dones

En categoria femenina les diferències van ser un poc més amples i la victòria va ser clara per a Maria Fornes (Tragaleguas.org) que va basar el seu triomf en una gran segment de bicicleta en que no només va remuntar el vora mig minut de desavantatge que tenia respecte de Noelia Juan Pastor (CT Betera), sino que va establir una diferència de mésd’un minut que li permetria afrontar amb més tranquilitat lúltim tram a peu fins arribar a meta amb un temps de 01:11:32, pels 01:12:07 de Noelia Juan i els 01:13:07 de Sandra Muñoz (Laboratorio Sys).

 


 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »