Concurs: Titaguas et convida a córrer

Sortegem dos incripcions debades per a la V CxM Fuentes de Titaguas

fuentes de titaguas

 

Tot l’atractiu de La Serrania a la teu mà. I debades. Des de l’organització de la V Carrera per Muntanya Fuentes de Titaguas i SenseLímitsAventura organitzem concurs perquè dos persones tinguen una inscripció debades per a la prova que tindrà lloc pròxim 22 de març amb un recorregut de 21 km 950+ i un altre recorregut de promoció de 11 km 450+. Esta prova és la que dóna inici a un dels circuits més destacats de la província de València

El premi seran dos inscripcions, una masculina i altra femenina, que sortejarem entre tots els que responguen de forma encertada a la pregunta que plantetgem de seguida i que a més compartisquen la nostra publicació del facebook en què fem referència a este concurs.

La pregunta que vos fem és doble:

  • de quina lliga forma part la V CxM Fuentes de Titaguas?
  • qui va ser el guanyador en categoria masculina de la pasada edició de la Lliga?

Recordeu que només seran vàlides:

  • les respostes que estiguen escrites en els comentaris a la publicació del Facebook on fem referència al concurs
  • les respostes d’aquells que, a més, hagen compartit la publicació al seu mur de facebook
  • aquelles que s’hagen fet fins a dijous 26 de febrer a les 14:00 h.

Com sempre, la resposta la podeu trobar en alguna de les informacions que hem publicat a esta pròpia web. Teniu de temps fins a dijous a les 14:00 h per a deixar les vostres respostes. Recordeu que haveu de fer-ho al mur del facebook de Sense Límits Aventura.

Dijous a les 18:00 h de la vesprada donarem a conéixer els noms dels dos guanyadors que tindran opció de fer la inscripció debades per a la V Fuentes de Titaguas que pròxim 22 de març reunirà vora 500 corredors. Ànim i sort!!

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »