Destaca la teua carrera

Presentat el projecte Sense Límits Aventura a Vilamarxant

la foto-3

Com destacar la teua carrerade Trail en un calendari que presenta més de 180 carreres de muntanya cada any només a la Comunitat Valenciana??. Assumpte dificil del que este dimecres va reflexionar Jaime González -espiquer de carreres per muntanya, proves BTT i proves d’escalada en bloc- a la xarrada que va impartir a l’edifici cultural La Cisterna de Vilamarxant, a un acte organitzat pel Club Atletisme Vilamarxant. 

Per damunt de qüestions puntuals de recorregut que puguen fer mésatractiva la prova, i per damunt també de història pròpia i simbologia un factor: aconseguir que cada corredor que arribe a meta se’n vaja a casa amb un somriure i amb ganes de tornar a la prova. Són fàcil de dir-ho i complexe de fer-ho en carreres per muntanya amb tan de detallet per cobrir i amb tant de punt d’atenció.

la foto-4Presentació Sense Límits Aventura

L’acte va servir a més per a presentar el projecte Sense Límits Aventura, primer de comunicació de la Comunitat Valenciana dedicat en exclussiva als esports d’aventura.

Des de passat 24 de setembre la www.senselimitsaventura.com informa diariament de les notes més destacades dels diversos esports que integren l’aventura, amb atenció especial al Trail, Triatló, BTT i Orientació. En 5 mesos la web ha superat ja les 50.000 visites.

A més, Sense Límits Aventura està present també en format paper, a una revista bimensual que va traure el seu primer número passat mes de desembre. En breu estarà disponible el número 2 de la revista en una edició que presenta moltes novetats i moltes millores. Els assistents ahir a l’edifici Cultural La Cisterna de Vilamarxant tingueren l’oportunitat de vore en primicia la portada i algunes de les planes que configuren el número 2 de la revista Sense Límits Aventura.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »