Els joves campions del Colivenc

Cristóbal Camarasa i Natalia Gurchenkova guanyen l’Autonòmic a Onil, crònica de José Barberà

Borja_vila

 

Cristòbal Camarasa nomes té 20 anys. La jove promesa del Colivenc no havia començat la temporada amb bons resultats: una desqualificació a Tibi a la primera jornada de LACV i una xicoteta desilució amb els resultats de la primera prova nacional de La Nucía a Alacant. Però això no havia mermat la insistència i la tenacitat del jove atleta del Colivenc que en el seu primer any en categoria Homes Elit comença a destacar.

mapa_onilDiumenge se’n va dur el títol autonòmic en ser el més ràpid en completar en 37:46 els 4 km 240+ 20 controls que conformaven el mapa. Des de Noruega li saluda Antonio Martínez, que per a Cristóbal és el rei del bancal i la vall, demostrant habilitat pera moure’s amb molta facilitat en terreny de roques, deixant enrere tots els orientadors locals i extrangers.

En categoria femenina està en un estat de forma excel.lent Natalia Gurchenkova, amb independència del terreny on es corra. Siga Onil o Portugal. Jove però experimentada corredora -este dimarts fa 33 anys-, a Portugal li va anar molt bé un terreny ràpid de dunes, i també va destacar diumenge pels seus resultats, al igual que al Campionat Autonòmic de Mitja Distància a Onil.

Natalia és l’únic fitxatxe del club alacantí. Tots els seus corredors estan formats a les escoles del club, tots excepte Natalia. La baixa forma en este inici de temporada d’Alicia Gil i l’absència per qüestions organitzatives d’Esther Gil, Violeta Feliciano -i Roger Casal– va permetre que la competència fora més internacional, donant marge a la rusa del CE Colivenc d’aconseguir la victòria amb un temps de  34:35 en fer els 2,8 km 180+ 17 controls, amb un marge de més de 4 min respecte de la segona classificada Ola Hornik (OK Sport).

 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »