Recuperant memòria amb el «Camino del Cid»

Borriana acull una exposició fotogràfica d’esta gran ruta de senderisme i BTT 

la foto-3

 

Rememorant el pasos d’ara fa vora un mil.leni del Cid per la Comunitat Valenciana, arribant des de terres castellanes. L’emprenta del Camino del Cid tracta de recuperar-se des de fa uns anys, reconvertirda ara en una ruta de peregrinatge que aspira a convertir-se en referència per a caminants i practicants de la BTT.

El Camino del Cid es converteix en una eix vertebrador de la Comunitat Valenciana quant que el travessa de nord a sud, des del Maestrat fins a Orihuela, passant per la província de València. Al llarg d’este 2015 estan realitzant-se exposicions fotogràfiques itinerants per diversos punts de la Comunitat. Al gener va estar a Olocau i des de passat 6 de febrer eixa exposició es troba a Borriana, al Centre Municipal de Cultura La Mercé.  L’exposició fotogràfica del Camino del Cid estarà a Borriana fins el 15 de març. Es pot visitar en horari de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge només de vepsrada.

Millora en la senyalització

Al llarg dels darrersmesos estan realitzant-se a més diverses millores quant al marcatge de la ruta del Camino del Cid, amb la incoporació de 1900 noves senyalitzacions, tant a les sendes i carreteres com a les àrees urbanes de les poblacions que travesa este cami quasi milenari. Podeu consultar més dades de la ruta a www.caminodelcid.org

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »