Cap de setmana de rècord en el Trail

Fins a 7 proves de Trail en este cap de setmana: Onil, Orba, Moixent, Utiel, Gestalgar, Borriol i Elx

Qui no córre és perquè no vol. No serà per falta de carreres. Este cap de setmana tenim l’exemple més clar: en dos dies van a disputar-se fins a 7 carreres per muntanya a les nostres terres. La més destacada la que tindrà lloc diumenge a Onil, el Colitrail que va a determinar els guanyadors del Campionat de Lliga CxM de la FEMECV, el primer títol oficial de la temporada i que arriba amb molta emoció tal i com vos relatem en la prèvia publicada ahir.

A més del ColiTrail d’Onil, altres 6 proves en el nostre calendariamb proves a Borriol, Moixent, Utiel, Gestalgar, Elx o Orba.

Infern_trail3 copiaI Infern Trail (Orba)39,1 km 1900+

Debuta en el calendari unaprova que amb el nom ja espanta: Infern Trail, carrera que naix a Orba i que ens durà a recórrer un dels paratges més bonics, emblemàtics i també perillosos de la Comunitat Valenciana: el Barranc de l’Infern. Serà quasi una marató de muntanya 39 km 1900+ en un recorregut caracteritzat pels trams d’escales (6500 escalonsentre els km 11 i 21) i la zona de roca puntiaguda entre el km 27 i 29.

L’eixida sera dissabte 28 de febrer a les 08:00 des del Carrer Major d’Orba (Alacant)

 

Cartell BorriolXVII Marxa a Peu de Borriol (24,45 km 1260+)

Una de les veteranes que no perd força amb els anys. La XVII Marxa a Peu de Borriol està a punt d’arribar a la seua majoria d’edat. En esta edició de 2015 presenta un recorregut de 24,45 km 1260 + passant per punts com la serra del Portell, les antenes, la Font de la codina i La Pedra. De forma paral.lela té lloc la marxa a peu no competitiva, amb un recorregut de 14 km 587 +.

Esta marxa a Peu de Borriol serveix per a donar inici a la VII Lliga de Curses de Muntanya de Castelló Nord, lliga integrada per 8 proves.

L’eixida serà diumenge 1 de març des de la Plaça La Font de Borriol.

III Trail de Moixent (22 km 1025+)

Des del Grup d’atletisme Moixent presentat una renovada edició del Trail de Moixent que presenta més senda i més desnivell, 22km 1025+. amb una versió curta de 11,3 km 450+.Seran 518 corredors entre les dos modalitats els que es donaran cita pròxim diumenge 1 de març al poliesportiu municipal de Moixent des d’on tindrà lloc l’eixida i l’arribada. Exigent des del primer moment ja que en elsprimers 5 km ja hi ha que superar un desnivell d’uns 400 metres.

trail sierra utielIV Trail Sierra de Utiel (23 1002+km)

A l’interior de la província de València, Utiel viura també un cap de setmana de Trail amb la celebració del IV Trail Sierra de Utiel que organitza el Club Atletismo Utiel. 23,13 km 1000 + de recorregut en una carrera per muntanya que presenta un 95 % de senda.

Hi ha també una versió curta d’iniciació de 10 km 300+. Seran uns 330 corredors els que es donaran cita pròxim diumenge 1 de març a l’eixida que tindrà lloc a les 09:00 h

trail gestalgarIII Trail Gestalgar (22’10 950+) 

I per tancar cites, de nou en València un tercer Trail a la província, en este cas a Gestalgar on diumenge 1 de març tindrà lloc el Trail de Gestalgar amb 22 km i 950+ en una carrera que serveix per a donar inici al IV Circuito Trail València, que enguany està integrat per 8 proves.

Hi ha també una versió curta, l’sprintTrail de 9,1 km 440+. Entre les dos proves hi haurà un total de 650 corredors practicant esport.

L’eixida és diumenge 1 de març a les 09:00 h des del c/ Miguel Hernández de Gestalgar.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »