I els guanyadors de l’inscripció debades a Titaguas són…

Resolució del concurs de les 2 inscripcions debades a la V CxM Fuentes de Titaguas

Plaza 600

 

Com sempre, abans de donar els noms agrair a totes les persones que haveu participat a este concurs que organitzvem des de la V CxM Fuentes de Titaguas i SenseLímitsAventura. En esta ocasió ens ha tocat eliminar pràcticament a la meitat de participants perquè la resposta que donaveu no era exacta.

Efectivament, la V CxM Fuentes de Titaguas forma part de la Lliga CxM La Serranía, de fet és la prova que dóna inici a esta Lliga composada per huit proves, però la discrepància ha arribat a l’hora d’encertar el nom del guanyador absolut masculí de la Lliga CxM Serranía 2014 que va ser Miguel Angel Peñalver.

fuentes de titaguasAixí les coses els noms dels dos guanyadors de les inscripcions debades per a la V CxM Fuentes de Titaguas, una plaça masculina i altra femenina, són:

  • Eva Rodríguez Rodríguez 
  • Jesús Cutanda Sánchez 

Vos agrairíem que el més prompte possible vos posareu en contacte amb nosaltres al correu info@senselimitsaventura.com, perquè ens feu arribar les vostres dades i li les poguerem facilitar als organitzadors, perquè així vos indiquen com fer les inscripcions debades en que heu sigut afortunats.

Moltes gràcies i a passar-ho bé.

I a la resta, estigau pendents de la web www.senselimitsaventura.com i de les nostres xarxes socials@Sense_Limits i https://www.facebook.com/senselimits.aventura perquè continuarem fent més concursos!!!

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »