La Lliga més ajustada

Onil definirà el títol del Campionat de Lliga CxM més igualat

La baixa de Mario Bonavista dóna més opcions a Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez i Jonathan Rotglà, separats per 9 segons

trail rotova

 

El Campionat de Lliga CxM de la FEMECV pren una nova dimensió. Onil definirà diumenge el nom dels guanyadors en una de les edicions de la Lliga més igualades dels últims anys i que a Ròtova va deixar una imatge espectacular amb eixe sprint a 4 entre Miguel Angel Sánchez, Mario Bonavista, Ignasi Cardona i Jonatahn Rotglà.

Mario Bonavista baixa per esguinç

La resolució de la Lliga encara va a ser més emocionant i igualada tota vegada el principal favorit Mario Bonavista es baixa per un esguinç.»M’ho vaig fer dissabte passat entrenant al meu poble a Iglesuela. Em va eixir de colp un gos i en tractar d’evitar-ho em vaig fer un giró de peu que m’ha tingut 5 dies quasi sense poder caminar» ens relata Mario. Era el principal favorit ja que afrontava esta prova amb un avantatge de 4 minuts.

9 segons pel títol

Ara sense Mario Bonavista la classificacio s’estreta de tal manera que només 9 segons separen les opcions de Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez i Jonathan Rotglà de fer-se amb el títol de la Lliga.  9 segons i 28 km 1300+ possitius per davant en l’inèdit recorregut que presenta el Colitrail d’Onil. «Va a estar a cara de gos» ens analitza Mario. «Van a eixir a pegar-se palos des del primer moment. Qui siga intel.ligent i sàpiga aguantar es podrà dur la prova. Igual és millor intentar estar un poquet resguardat i apretar al final».

Captura de pantalla 2015-02-26 a la(s) 08.49.02El duel serà tant físic con psicològic. Hi haurà que vore si prima més el factor força amb un Jontahan Rotglà a qui se li donen millor les distàncies més llargues o el factor experiència, amb dos veterans incombustibles com Ignasi Cardona i Miguel Angel Sánchez, que ja va vèncer a l’espectacular sprint del passat Trail de Ròtova i que va ser guanyador de la Lliga al 2002, fa ara 13 anys. També resta per vore el factor sorpresa d’altres d’un recorregut fins ara verge i que amb 28 km és laprova més llarga de tota la Lliga.

L’única cosa que queda clar és que Mario Bonavista es queda sense opciones de revalidar el títol aconseguit a la passada edició.»A la muntanya es demostra que no es poden fer plans a llarg termini perquè no saps mai que pot passar». La bicicleta serà arala seua companya en esta fase inicial de recuperació.

En dones, Melissa Gali

En categoria femenina la vicrtòria estàmés clara per a Melissa Gali. Excepte circunstància molt adversa la corredora de Gilet serà la nova Campiona de la Lliga tota vegada té un clar avantatge de 12 minuts respecte de la seua companya de club Raquel Martínez i quasi 18 minuts respecte de Eva Bernat i Ana Abad que ocupen la tercera i quarta plaça a la general. Ara bé, són 28 km…

Classificació Homes

 • 03:17:07  *****Mario Bonavista (Club Muntanyisme Penya Mur i Castell)**** (baixa per lesió)
 • 03:21:38  Ignasi Cardona  (Like Sport Lurbel)
 • 03:21:40  Miguel Angel Sánchez (FEMECV)
 • 03:21:47  Jontahan Rotglà (Club Muntanyisme Penya Mur i Castell)
 • 03:26:26  Víctor Serrano (Club Deportivo Montaña i Escalada Corremón Trail)

Classificació Dones

 • 04:06:54   Melisa Gali (Club Muntanyisme Penya Mur i Castell)
 • 04:18:51    Raquel Martínez (Club Muntanyisme Penya Mur i Castell)
 • 04:24:19   Eva Bernat (Club de Muntanya CxM València)
 • 04:26:33   Ana Abad García (Club de Muntanya i Escalada Los Machacapiedras)
 • 04:29:58   Yolanda Valiente (SM Club Atletisme Petrer)

 


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cap de setmana de rècord en el Trail | SLA - […] més clar: en dos dies van a disputar-se fins a 7 carreres per muntanya a les nostres terres. La…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »