Més mans, més aventura

Ampliem la redacció de Sense Límits Aventura

la foto-5

Ampliem horitzons, ampliem fronteres i ampliem redacció. Per a tractar de poder arribar a tots els punts d’interés de l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana al llarg d’estos mesos hem anat ampliant la nostra nòmina de col.laboradors, i també de forma paral.lela la nòmina de persones que participen a la redacció de Sense Límits Aventura.

Este mes de febrer incorporem Josep Rodríguez com a integrant de la redacció de Sense Límits Aventura, tant per a la revista que eixirà en breu -la primera setmana de març-, com a la web on començareu a llegir també les seues notícies i on ja puguereu llegir un reportatge en relació a la passada edició del Circuit Xitxarra Trail.

Josep Rodríguez és periodista, nascut a Bocairent i amant de la natura. S’ha recorregut les muntanyes de València, Alacant i Castelló, bé caminant, bé en BTT o en bicicleta de carretera. A més, és ex pilot de globus i membre fundacional de l’empresa TotGlobo.com de Bocairent. L’aventura està en l’ADN de la seua família.

Revista Sense Límits

A més de Josep Rodríguez, la redacció de la revista de Sense Límits Aventura conta també amb la col.laboració imprescindible de Verena Levy, Noel Arranz i Agueda Monfort que ja participaren el primer número de la revista, i per a este segon número ens ajuden a més Lola Grau en clau femenina i Paco Badía en la secció de cicloturisme.

Sense Límits Aventura continua donant pasos ferms per a crèixer i fer-ho de manera sòlida. Continua sent també un projecte obert a qualsevol persona que vullga viure l’aventura amb nosaltres.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble tamany, doble aventura | SLA - […] i amb més presència de tots aquells que volen formar part del projecte SenseLímitsAventura, amb més mans que ens…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »