Mantecón compleix en Chelva

Sergio Mantecón i Sandra Santanyes victòria a Chelva i primers líder de la Superprestigio

mantecon 1

Chelva inaugurava el nou Superprestigi Caja Rural MTB, i els grans favorits Sergio Mantencón (Trek World Racing) i Sandra Santanyes (Bicilocura-Primaflor) han aconseguit la victòria i s’han convertit en els primers líders d’este nou circuit.

mantecon 2Sergio Mantecon (Trek World Racing), va fer bona les pronòstic i agafava avanatatge des de la primera volta, tot i que David Valero (Olympia) tractava de mantindre la distància i es mantenia a uns 15/20 segons. Ja al segon tram David aniria cedint a la major fortalessa de Mantecón que entrava en meta amb quasi un minut d’avantatge. El pòdium el completava el finés Jukka Vastaranta (Medilaser-Specialized) en lluita tancada amb el belga Jeff Luiten (4 Bikes-Specialized). Cal destacar amés la gran actuació de Cesar Berenguer (Cult Bikes-Engobe), corredor local, que aconseguia entrar en el top-10 general i ser el primer clasificado de la categoría sub23.

En categoria femenina, la vigent campiona de l’Open d’Espanya Sandra Santanyes (Bicilocura-Primaflor), no donava opció a les rivals, dominant la prova i deixant segona a la finesa Sonja Kallio (Medilaser-Specialized), i tercera i primera sub23 Elena Lloret (Cult Bikes-Engobe).

La prova que s’ha desenrollat en un circuit de 5 km 150+ va acollir vora 400 participants arribats de tota Espanya i fins i tot alguns bikers europeus. Quantitat i qualitat reunida a Chelva, que s’enfrontava a un circuit molt tècnic que no va deixar indiferent ningú. El públic congregat al voltant del circuit va poder gaudir de la prova i d’un oratge perfecte.

Els millors júniors foren Vlad Dascalu (Roller Bike) i Magda Duran (Tomas Beles-Cannondale), Raul Flores i Monica Varas (UC Villa del Prado) foren els millors cadetes, i José María Guerrero (Bicilocura-Primaflor), Julián Adrada (X-Sauce-Fuji) i Juan Antonio Altur (Eurolosa) els millors en les categorías master 30-40 y 50. Tots ellos ixen de Chelva vestits amb el mallot groc de líder que hauran de defensar a la segunda prova del Superprestigio Caja Rural MTB a  la localidad navarra d’Estella, pròxim 29 de març.

  • Fotos: Cucdellum

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »