Concurs: Març també és época de neu

Sorteig de dos forfaits de dia per a anar a Aramón Javalambre o Aramón Valdelinares

la foto-3

 

Març és època de llum, de color, de calor, de flors… també de neu. Perquè encara resta molta a les estacions d’esquí d’Aramon Javalambre i Aramon Valdelinares que mantenen obert el 100% del seus kilòmetres esquiables fins a sumar un total de 29 km.

Les fortes nevades de fa unes setmanes i les temperatures negatives de la nit encara permeten matindre una bona quantitat de neu, amb un espesor d’entre 50 i 160 cm, i encara ens fan pensar en poder aprofitar estes setmanes de març per a poder esquiar.

Des de Sense límits Aventura en col.laboració amb Nieve de Teruel, la marca que uneix les estacions d’esquí d’Aramon Javalambre i Aramon Valdelinares vos plantetgem un nou concurs per poder aconseguir dos forfaits de dia debades per a poder esquiar en esta temporada 2014/2015.

Els dos forfaits es sortejaran entre tots aquells que responguen de forma encertada a la següent pregunta:

  • Quin és el «Dia de l’esquiador», dia de la setmana en què resulta més econòmic anar a  esquiar a Aramon Valdelinares/Javalambre?

La resposta la podeu trobar en alguna de les informacions que hem publicat a Sense Límits Aventura respecte de la temporada de neu. Per poder participar al sorteig les heu de donar en l’apartat dels comentaris de la publicació de facebook de Sense Límits Aventura on es dona la informació del concurs, i, a més, compartir la notícia en el vostre mur de facebook.

Recordeu que només seran vàlides per a entrar a concurs:

  • Les respostes que es donen en l’apartat dels comentaris de la publicació de facebook de Sense Límits Aventura on es dona la informació del concurs
  • Les respostes d’aquells que a més hagen compartir la publicació al seu mur del facebook

Teniu de temps fins divendres a les 14:00 per poder deixar les vostres respostes. Els noms dels guanyadors es donaran a conéixier divendres a les 18:00 h de la vesprada.

Gràcies i sort!!!

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. I els dos forfaits de dia són per a… | SLA - […] Efectivament és “dimecres” el dia de l’equiador, dia que es pot esquiar per un preu econòmic a Aramón Valdelinares…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »