I els dos forfaits de dia són per a…

Resolució del Concurs de 2 forfaits de dia per a esquiar en Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares 

Captura de pantalla 2015-03-06 a la(s) 15.00.55Com a cada concurs que hem fet fins ara, abans que res agrair a totes les persones que han participat en el facebook de Sense Límits Aventura, responent de forma encertada a la pregunta que vos plantetjavem: Quin és el “Dia de l’esquiador”, dia de la setmana en què resulta més econòmic anar a  esquiar a Aramon Valdelinares/Javalambre?. 

Efectivament és «dimecres» el dia de l’equiador, dia que es pot esquiar per un preu econòmic a Aramón Valdelinares i Aramón Javalambre, tal i com heu indicat tots els que haveu participat el concurs. En tot cas, queda recorda-vos que tracteu de complir amb tots els requisits que vos plantetgem per a poder optar al premi, no només donar la resposta encertada si no també compartir la publicació del facebook, tal i com venia explicat a la nota en què vos donavem les bases del concurs.

Ens ha tocat descartar les persones que, havent encertat la pregunta, no han compartit la nostra publicació del facebook. Així les coses les persones que han guanyat 1 forfait de dia per a esquiar esta temporada a Aramón Javalambre o Aramón Valdelinares són:

  • Arnau Llibertat
  • Miriam Sánchez Villalta

Vos heu de posar en contacte amb nosaltres en el correo senselimits@senselimitsaventura.com perquè vos indiquem la forma en què vos fem entrega del forfait de dia.

Gràcies a tots. enhorbaona els guanyadors i ànims a la resta que hi haurà més concursos.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »