Un triple doble

Prèvia del cap de setmana de Duatló amb 3 proves a Almassora, Petrer i Alaquàs 

Captura de pantalla 2015-03-06 a la(s) 08.38.57

 

Un triple doble tenim este cap de setmana en el món del Duatló amb la disputa de 3 proves a diversos punts de la Comunitat Valenciana, el II Duatló d’Almassora, el XVII Duatló de Petrer per equips i el I Duatló Vila d’Alaquàs i Duatló de la Dona. Tres proves que són 4 en realitat si afegim el Duatló escolar d’Elda de dissabte. Queda clar que el Duatló té bona salut a les nostres terres.

I Duatló Alaquàs 

Comencem repassant el nouvingut, el I Duatló d’Alaquas que s’estrena en el calendari  i de quina manera. HI haurà 550 participants entre les dos modalitats Duatló Vila d’Alaquàs Distància Sprint (5km – 21 km i 2,5 km) i I Duatló de la Dona (2,5 km 7 km 1,15 km) en uns circuits que tindran lloc a pel centre de la ciutat i per alguns dels polígons industrials que envolten esta localitat de l’Horta Nord.

L’eixida serà diumenge 8 de març a les 11:30h en una prova que està organitzada pel club Triculpelat Fisiomar Alaquás

XVII DCaptura de pantalla 2015-03-03 a la(s) 00.05.53uatló de Petrer

De la més jove a Alaquàs, a la més veterana del cap de setmana, a Petrer, on diumenge  tindrà lloc el XVII Duatló de Petrer per equips que a més enguany és Campionat Autonòmic Contrarellotge per equips.

Seran vora 70 equips de sis integrants els que lluitaran per aconseguir eixe títol autonòmic i ser els més ràpids en recorrer els 4,9 km de carrera a peu inicial, els 20,2 km de bicicleta i l’ultim tram de 2,8 km finals de carrera a peu, amb la dificultat d’ahaver de fer-ho quasi de forma sincronitzada ja que per a poder optar al títol autonòmic es computa en meta el temps del quart component de l’equip.

L’eixida és diumenge 8 de marça a les 09:30 des de la Piscina Municipal de Petrer «San Fernando» en una prova que restà organitzada pel Club de Natació de Petrer

II Duatló d’Almassora Captura de pantalla 2015-03-03 a la(s) 00.05.15

El cap de setmana comença però a Almassora, amb la disputa del II Duatló d’Almassora, prova que està integrada dins del Circuit de Duatlons de Castelló. Hi haurà 287 esportistes que afrontaran un recorregut de distància sprint amb 5 km de carrera a peu 20 km de bicicleta i 2,5 km de nou de carrera a peu, en una prova que tindrà lloc dissabte 7 de març a les 16:30 h

L’emoció està garantida quant que és la penúltima prova del Circuit de Duatlons de Castelló després de les ja disputades a Almenara, Vila-real i Vall d’Uixó i a l’espera de la prova final a Onda del pròxim dia 22. La gala d’entrega de premis jas’ha anunciat per al p`roxim 27 de març. De moment Celestino Fernández (CT Laboratorio Sys) i Noelia López (Trilavall) encapaçalenla classificació individual d’este Circuit de Duatlons de Castelló. 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »