Pòdium valencià a Redovan

Jonatan Flor segon i María Alarcón Grau tercera a la primera prova de la Copa d’Espanya 

redovan 1

 

L’escalada valenciana manté el bon nivell en què va acabar la pasada temporada. L’escalador d’Elda Jonatan Flor i l’escaladora de Chiva Maria Alarcón Grau presentaren passat cap de setmana les seues credencials per a revalidar el títol que aconseguiren al 2014. Això sí, els tocarà lluitar perquè els rivals també busquen eixe títol com demostraren a la primera prova de la Copa d’Espanya d’escalada en bloc que va tindre lloc a Redován dissabte passat.

La prova que estava organitzada pel Club de Muntanya de Redován va reunir bona part dels millors escalador en bloc de tota Espanya que hagueren de sobreposar-se als blocs que havien dissenyant José Luis Palau «Primo» i Dani Andrada a l’interior del Poliesportiu Los Pasos.

En categoria masculina la victòria va estar per al català Eric López Mateos amb un Jonatan Flor que va quedar segon calcant els números del català. En tercer lloc quedava Javier Cano, de la federació Extremenya que l’any passat va acabar tercer a la Copa. En categoria femenina la victòria ha estat per a la vasca Zabala Zurinaga, amb Isabel Villán segona i Maria Alarcón Grau en tercera posició. La següent cita de la Copa serà este pròxim cap de setmana a Tortosa (Tarragona)

La prova va servir també per a commemorar el XXX aniversari del Club de Muntanya Redován

Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc

  • 1a Prueba – Redován (Alicante) | FEMECV | 7 Marzo
  • 2a Prueba – Tortosa (Tarragona) | FEEC | 14 Marzo
  • 3a Prueba – Madrid | FMM | 28 Noviembre
  • 4a Prueba – Motril (Granada) | FAM | 5 Diciembre

  •  Foto: @femecv
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jonatan Flor i María Alarcón repeteixen pòdium a Tortosa | SLA - […] Segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc i segon pòdium consecutiu per a l’escalador d’Elda Jonatan Flor…
  2. Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón repeteixen pòdium a Tortosa | SLA - […] Segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc i segon pòdium consecutiu per a l’escalador d’Elda Jonatan Flor…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »