Doble tamany, doble aventura

Arriba el número 2 de la revista Sense Límits Aventura.

Més gran, més qualitat, més aventura

revista SLA 2

 

Arriba el segon número en paper de la revista Sense Límits Aventura i ho fa grans novetats. La primera de totes la més evident: el tamany. Després de la primera experiència i la bona acollida que ens donareu al número 1 hem volgut ampliar el tamany, fent cas a algunes de les veus que ens demanaveu que volieu que la revista fora més gran. Dit i fet. Hem duplicat el tamany perquè es puguen vore i llegir amb més facilitat les entrevistes, els reportatges i les espectaculars fotografies que hem preparat per a vosaltres. Més gran, més ampla, més fàcil, això sí, mantenint també un tamany còmode per poder dur-la damunt allà on vullgau.

revista expositorMés punts de venda

A més, arribem a més llocs. Hem ampliat el llistat de punts de venda. Augmentem en un 50% els llocs on podeu trobar la revista Sense Límits Aventuraper tota la Comunitat Valenciana. Dels 25 punts de venda inicials passem a 36 punts de venda, la majoria d’ells tendes especialitzades en els esports d’aventura. No deixeu de visitar estos comerços col.laborados i tendes especialitzades. Són els millors que trobareu a la Comunitat. I els de més garantia. Ací els pots consultar.

A més, amb la nova edició de la revista distribuim per als comerços uns nous dispensadors que fan més visible i més atractiva la nova edició de la revista, que a més incorpora el codi de barres que facilita el trànsit i el pagament per part de les entitats col.laboradores. Et donaran ganes d’agafar-la. Ja voràs.

Més gran, més ampla, més atractiva… però amb el mateix preu inicial i amb el mateix esperit. Ser un espill de les vostres aventures, ser un espill on els protagonistes sous vosaltres, els amants de la muntanya, del Trail, de la BTT, del triatló, de l’orientació, de l’escalada… esportistes destacats i esportistes anònims.

Més gran, més ampla,més atractiva i amb més presència de tots aquells que volen formar part del projecte SenseLímitsAventura, amb més mans que ens ajuden a fer la redacció de la revista, i amb més anunciants que volen formar part i que entenen que el nostre producte es la millor manera d’acostar-se al seu públic. Gràcies a tots per la confiança.

Comença l’aventura del número 2 de Sense Límits Aventura. Demana-la al teu comerç de confiança.

revista SLA cua

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »