Tere Nimes en la selecció per als Campionats del Món

La corredora de la Vila Joiosa integra la llista que representarà Espanya a Anncey (França) a finals de maig

tere nimes

Un premi a una gran trajectòria. La corredora de la Vila Joiosa Tere Nimes forma part de la llista de 8 corredors que representaran a Espanya als Campionats del Món de Trail que tindran lloc a Annecy (França) el pròxim 30 de maig, organitzats per la IAAF, Federació internacional d’atletisme i la ITRA. El recorregut està fixat en 86 km 5600+ a prop del llag d’esta preciosa localitat francesa de muntanya ubicada a la regió del Ròdano.

Tere Nimes acudeix a la cita en representació de la federació murciana, regió en què resideix i treballa des de fa alguns anys, però sempre mantenint la vinculació amb la seua localitat natal de Finestrat.

La victòria a la TDS

La convocatòria li arriba a Tere després d’haver demostrat al 2014 la seua valua en distàncies de més de 80 km imposant-se, entre altres grans proves, a la TDS de la Ultra Trail del Mont Blanc passat mes d’agost. Nimes és una de les grans opcions espanyoles en categoria femenina en companyia d’Uxue Fraile, Maite Mayora i Silvia Trigueros.

“Em fa especial il.lusió perquè competiré amb la federació d’atletisme que és l’esport en què vaig crèixer com a esportistas i al que li dec part de la corredora de muntanya que hui sóc” relata a SenseLímitsAventura la corredora de Finestrat, que pensa que tindrà les seues opcions. “Crec que la prova té unes caracterísitques que em van molt bé, la distància i el desnivell són ideals pera mi, però el nivell va a ser molt alt. Vaig a preparar al màxim el meu rendiment tant físic com emntal, especialment de del punt de vista mental que cada vegada em sembla més important en este tipus de proves”. En breu donarà a conéixer el seu calendari de proves d’aci al mes de maig.

“Em fa especial il.lusió perquè competiré amb la federació d’atletisme que és l’esport en què vaig crèixer com a esportistas i al que li dec part de la corredora de muntanya que hui sóc”

“Crec que la prova té unes caracterísitques que em van molt bé, la distància i el desnivell són ideals pera mi, però el nivell va a ser molt alt”.

En categoria masculina la principal opció és Luis Alberto Hernando, que l’any passat va aconseguir la victòria al Mundial d’Ultra Trail Skyrunning de la ISF (International Skyrunning Federation). La resta de l’equip masculí estarà integrat per Miguel Heras, Manuel Merillas i Pablo Villa.

Categoria masculina

  • Miguel Heras (Federación Castilla y León).
  • Luis Alberto Hernando (Federación Aragón).
  • Manuel Merillas (Federación Cantabria).
  • Pablo Villa (Federación Castilla y León).

Categoria femenina

  • Uxue Fraile (Federación Navarra).
  • Maite Mayora (Federación País Vasco).
  • Teresa Nimes (Federación de Murcia).
  • Silvia Trigueros (Federación País Vasco).
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »