Doble cita a Callosa

Callosa Extreme i Campionat Autonòmic de Carrera Vertical

Ignasi Cardona i Carlos Pascual principals favorits en l’Autonòmic

callosa extrem foto

 

La localitat alacantina de Callosa de Segura viurà este cap de setmana una doble prova de Trail en el que ja està començant a convertir-se en una tònica habitual. Apofitant la infraestructura necessària per a la prova en línea, realitzar el dia anterior una prova de carrera vertical que afegeix espectacularitat al cap de setmana. El mateix tindrem d’aci a 8 dies amb la MABO i la Inov8 a Borriol.

Carrera Vertical: Cardona vs Pascual

Quant al Campionat Autonòmic de Carrera Vertical tindrà lloc dissabte 14 de març a les 16:00 h de la vesprada. L’objectiu ser el més ràpid en la lluita contra el crono i en recòrrer els 2 km amb 500+ (a una mitja del 25%) que separen l’eixida des del Parc de San Roque a la línea de meta fixada en El Pilón, a l’Alt de l’Aguila.callosa

El principal favorit és Ignasi Cardona (Cd Montaña y Escalada Like Sport Lurbel) que és el vigent campió Autonòmic de Carrera Vertical després que guanyara la prova setembre de 2014 a la Vall d’Uixó. A més, el corredor de Xàbia arriba després d’aconseguir fa dos setmanes a Onil la victòria al Campionat de Lliga de CxM, proves de mitja distància on la velocitat ja sigut la clau.

No ho tindrà fàcil perquè l’altre gran aspirant és Carlos Pascual (SM Maraton Crevillent) que l’any passat va fer tercer a este Campionat Autonòmic i que arriba amb la confiança que passat desembre va poder derrotar a Ignasi Cardona sent el més ràpid a una prova de similars característiques a la de Callosa com és l’Sprint Vertical Massís del Toro a Simat de la Valldigna.

Hi ha 63 corredors inscrits, una xifra que no està gens malament sabent com estes proves atrauren menys participants que les proves de ruta. A primera hora de la vesprada ja es coneixierà els noms dels nous campions autonòmics de Carrera Vertical.

IV Callosa Extreme

Per a diumenge queda el Centre Excursionista de Callosa organitza també la IV Callosa Extreme, prova de 22km 1600+ la que segons ells és la prova més tècnica i més extrema de la Comunitat Valenciana. La Serra de Callosa no té grans muntanyes, lamàxima altitud és de 572 metres, però tot i això és un cúmul de pujades i baixades per zones de barranc i crestes que faran patir i gaudir als vora 200 corredors inscrits. De forma paral.lela tindrà lloc la I Carrera per la Serra de Callosa 12 km 800 m.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »