Festa de la BTT a Requena

Diumenge arriba la XIX Marxa BTT Montes de Requena

montes de requena 2Sobrepassada la majoria d’edat, la marxa BTT Montes de Requena continua el seu camí i diumenge 15 de març viurà una nova edició, la XIX Marxa BTT Montes de Requena. Vora 650 bikers arribats de diversos punts de la Comunitat Valenciana s’enfrontaran als 49 km de recorregut que han preparat des del Club BTT Requena.

49 km 1100 acumulat

La baixada de temperatures prevista per a diumenge no serà impediment per poder gaudir dels 49 km d’un recorregut amb 1100 metres de desnivell acumulat que travess bona part de les 20 aldees que, amb el Ríu Magro com a referent, integren el terme municipal de Requena, el més gran de la Comunitat Valenciana. El recorregut té trams de pista forestal, senders, trialeres i camí antics entre vinyers, rodejat continuament de ampla vegetació i de boscos de pinars.

La marxa tindrà eixida a les 09:00 h des del Monument Universal a la Verema.

 


 

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »