Guadassuar continua La Lliga

Més de 400 participants a la segona prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular de pròxim diumenge

duatlo guadassuar400 triatletes i 26,5 km dividits en tres segments, dos de carrera a peu in un de bicicleta. Són les dades bàsiques de la VIII edició del Duatló de Guadassuar que tindrà lloc este diumenge 15 de març a esta localitat de la Ribera Alta, prova que organitzen des del Club Triatló de Guadassuar.

El recorregut

El primer segment de carrera a peu de 5 km consta de dos voltes a un circuit urba, que transcòrre pel casc urbà de Guadassuar. El segment de bicicleta són 20 km en un recorregut a tres voltes que transita per camins rurals i pel polígon industrial que envolta Guadassuar, en un circuit que estarà tallat al trànsit. En acabant, últim segment de carrera a peu, 2,5 km de nou pel cas urbà en el que s’espera hi haja un molt bon ambient de públic i de veïns.

Els favorits

La prova conta amb l’al.licient extra de ser puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular, que va estrenar-se a Almenara passat mes de gener i al que li restaran 3 proves a Pinedo, Pilar de la Horadada i La Vila Joiosa.

Això farà que els clubs participen amb els seus millorts esportistes. Tal i com informa la Federació de Triatló la guanyadora de la prova en categoria femenina podria estar entre María Fornés (Tragaleguas.org); Miriam i Sandra Muñoz (del C.T. Laboratorios Sys), Maxine Mckinnon (Mortes Bike-VRP Electric-C.T. Sueca) i la jove Noelia Juan (C.E.A. Bétera). Quant a la categoria masculina a los chicos les principals favorits són Diego Robles (C.T. CDM Moncada) i els germans Celestino i Mariano Fernández (Laboratorio Sys).

L’eixda serà dìùmenge 15 de març a les 10:30 per als homes a les 10:45 per a les dones.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »