Javalambre encén la flama

El fred intens marcarà la VII Perimetral de Javalambre

javalambre

Ni l’altitud, ni el desnivell ni el fred podran amb ells. Amb els vora 400 corredors que diumenge s’enfronten a la VII Perimetral de Javalambre, una prova 100% muntanya, 24,6 km 2070+ en una prova que té com a principal particularitat el fet que transcorre continuament per damunt de 1500 metres d’altitud.

Els valents que vagen diumenge tindran altre factor que va a condicionar la prova: l’intens fred que s’espera per a este cap de setmana en temperatures màximes que ronden els 0ºC i que de ben segur seran negatives en el pic Javalambre, per damunt dels 2.000. L’organització que encapçala Nieve de Teruel i Corremón Trail ho tenen clar. Com queda reflectic a l’àrticle 6 del seu reglament: «el mal oratge no serà motiu de la suspensió de la prova. En tot cas queda l’organització es reserva el dret a suspender-la o a modificar el recorregut si existira algun problema de seguretat per als participats». Així les coses abrigueu-vos.

Zona boscosa… i El Muro

El fred, però, no impedirà gaudir dels paratges i les sendes entre zones boscoses del primer i el tercer tram i la zona més abrupta que hi ha en l’equador de la prova. Hi haurà que reservar forces per a la pujada final. El nom de «El muro» ja ho especifica tot. L’increment de 1600+ a 2000+ quasi en el mateix kilometratge també parlar ben a les clares de com de dura serà esta VII de la Perimetral de Javalambre, que en passades edicions ha tingut guanyadors del nivell de Vicente Calvo, Xari Adrián, Javier trigueros, Javier triguero o David Prades.

A més de la prova gran tindra lloc també la «Mini» Perimetral, amb 17 km 1100 i una edició per als xiquets.

El dia previ a la prova, Javalambre serà també escenari d’altra gran i atractiva activitat. Dissabte de vesprada tindrà lloc al sector Lapiaz la ja tradicional baixada de torxes, que li donen un color especial a la nit de Javalambre. Després hi haurà una sesió del Moon Freestyle.

Revista Sense Límits Aventura 

Per cert, si eres dels que va a participar, observar o a col.laborar amb la VII Perimetral de Javalambre no t’oblides de demanar el teu exemplar del numero 2 de la revista de Sense Límits Aventura.

revista SLA 2

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trail Nonstop | SLA - […] tenim altra de les cites destacades del cap de Setmana: la VIII Perimetral Aramón Javalambre. L’any passat es va…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »