Tamara Gómez, or a Austràlia

La ilicitana aconsegueix la victòria a Mooloolaba a una prova Copa del Món de Triatló

Jesús Gomar suma una destacada cinquena posició

tamara gomez 1

 

Doble gran resultat esta passada matizada per al triatló de la Comunitat Valenciana. Australia ha sigut l’escenari d’una nova prova de la Copa del Món de Triatló ITU on els nostres han tingut una gran actuació amb l’ilicitana Tamara Gómez aconseguint l’or en categoria femenina i el triatleta de Gandia Jesús Gomar aconseguint uns destacada cinquena posició en categoria masculina.

Tamara Gómez i la carrera a peu

L’ilicitana Tamara Gómez ha sumat una gran victòria a Mooloolaba (Austraàlia) a una prova que ha esta molt disputada i on de fet, en línia de meta nomtamara gomezés li han separat 4 segons respecte de la segona classificada, la triatleta canadenca Amelie Kretz, 01:01:42 de Tamara per 01:01:46 de la canadenca.

No ha sifgut fins el segment final de 5 km de carrera a peu en què s’ha decidit la prova, i el moment en què Tamara ha donat el colp definitiu, després d’haver-se mantés tot el temps entre les millor classificades tant en el segment de natació -on ha eixit a 5 segons de Simone Ackerman- com després en el segment de bicicleta. La lluita en la carrera a peu ha estat molt intensa i molt emocionants i només 4 segons les han separat en línia de meta. La tercera ha estat la triatleta local Ashleigh Gentle, a 19 segons de Tamara.

Esta és la primera victòria de Tamara Gómez en una prova de la Copa del Món i la referma en el seu objectiu d’aconseguir una plaça per als JJOO de Rio de Janeiro 2016. La triatleta d’Elx afincada a Madrid mostrava la seua alegria a les xarxes socials.

Jesús Gomar, remuntada

L’altra gran notcía per als nostres arribava del triatleta de Gandia Jesús Gomar que ha aconseguit una molt bona cinquena posició en categoria masculina. El triatleta de la Universitat d’Alacant ha anat de menys a més i gràcies a una gran actuació en el segment de carrera a peu aconseguia remuntar posicions fins entrar en meta en cinquena plaça amb un temps de 00:55:39, a només 17 segons del guanyador, el francés David Fauss que ha fet 00:55:22. El també espanyol, el canari Vicente Hernández aconseguia la tercera plaça amb un temps de 00:55:31.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a l’Europeu de Triatló | SLA - […] Tamara vol recuperar el bon to competitiu que va mostrar en el primer tram de la temporada on va…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »