El trail valencià amplia fronteres

Victòria de Xari Adriàn a la K42 de Mallorca, David Francés al Tomillo Trail i Marian Aguilar a Javalambre

 

xari adrianEl Trail de la Comunitat Valenciana esten els seus dominis per la resta d’Espanya. A més de les cada vegada més opcions que hi ha per a córrer per les nostres terres, cal afegir totes aquelles proves de la resta d’Espanya on hi ha cada vegadamés corredors i corredores de la Comunitat Valenciana sumant kilòmetres per muntanya i sumant victòries.

Xari Adrián a Mallorca

Es el cas de Xari Adrian (Sport HG) que este cap de setmana ha aconseguit la victòria a la K42 de Mallorca (42 km 1962+). La corredora de la Vall d’Uixó va ser la primera en la meta ubicada a la platja de Peguera imposant-se a corredores tan destacades com Nerea Martínez.

La de Castelló va fer un temps de 05:50:42 pels 05:53:37 de Nerea Martínez i els 05:55:54 de Carolina Moreno, anant de menys a més, ja que al primer control passava tercera,a vora 4 minuts de Nerea Martínez i acavava remuntant i imposant-se en línea de meta i aconseguint un gran victòria.

David Francés a Yecla

També hi hagué victòria nostra al Tomillo Trail a Múrcia (21km 1238+), on el club Trail Villena va fer ple. En homes, la victòria va ser per al corredor David Francés, que va fer un temps de 01:51:24 en recórrer els 21 km per la Sierra de Salinas a Yecla, traent un avantatge de vora sis minuts al també alacantí Alejandro Ibáñez (Club Maratón Crevillent). En dones, el triomf va ser per a Irene Muñoz (independent) per davant de Verena Levy (A To Trapo) i de María Angeles Gabaldón (Trail Villena). 

Marian Aguilar, a Javalambre

També a Terol, arriba una victòria valenciana, amb Marian Aguilar imposant-se a la VII Perimetral de Javalambre. La corredora de Massalfassar va imposar-se al fred i a les baixes temperatures que dominaren ahir tota la prova i va ser la primera en recórrer els 24 km 2070+ que presentava esta setena edició de la Perimetral de Javalambre, en què molts corredors no finalitzaren la prova a causa dels complicades condiciones meteorològiques.

javalambre fred

Més dades:

Fotos:  / deportesgudarjavalambre.es

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La reina de les maratons | SLA - […] La de Castelló va vencer per davant de tot un seguit de corredores extrangeres com ara l’alemana Tina Fischl que…
  2. “Ja era hora que se’ns reconeguera” | SLA - […] El trail valencià amplia fronteres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »