Aguayo torna amb victòria

El triatleta de Montcada i Miriam Muñoz guanyen el VIII Duatló de Guadassuar

aguayo

Va tornar lesionat de la seua gira sudamericana a l’Argentina, però a la primera que ha pogut tornar a competir ha demostrat que no ha perdut forma tot i la lesió a les costelles. Emilio Aguayo (CDT Montcada) es va impossar diumenge al VIII Duatló de Guadassuar, prova integrada dins de La Lliga de Clubes Caixa Popular, prova en què en categoria femenina la victòria va ser per a Miriam Muñoz (CT Laboratorio Sys).

Un mes després de la lesió

Aguayo tornava a competir un mes després després d’haver-se lesionat quan preparava el Triatló de La Paz a l’Argentina, fet que li havia obligat a retirar-se del Triatló de Mendoza passat 14 de febrer en rebre un colp en el segment de natació que el va fer resentir-se del colp a les costales. Este Duatló de Guadassaur era la primera competició en què tornava a posar-se dorsal, provant-se de nou amb l’avantatge de afrontar només carrera a peu i bicicleta i evitar possible colps en el segment de l’aigua.

Als primers 5 km de carrera a peu ja començaren a definir.se les posicions, que a l’inici dels 20 km de bicicleta estaven liderades per Celestino Fernández (Laboratorio Sys), Emilio Aguayo (CDM Moncada), Vicente Pamblanco (Tripuçol) i Diego Robles (CDmMoncada), separats entre sí per només 3 segons, diferències mínimes que es mantindrien en acabar el segment de bicicleta , tot i que ara amb Diego Robles com a primer. Una ràpida transició faria que Aguayo isquera primer en els 2,5 km finals, on arribaria a meta amb el seu company de club Diego Robles, acabant els dos amb el mateix temps 00:58:22, i amb Celestino Fernández a 3 segons.

Miriam Muñoz, una més

En categoria femenina la victòria, altra més, va ser per a Miriam Muñoz (Laboratorio Sys). La triatleta de Burjassot afincada en Alfaç del Pi va dominar la prova des del primer moment, però va trobar la forta oposició de Noelia Juan (CEA Bétera) que sempre va estar rodant uns 30 segons per darrere de Miriam. Finalment a meta Noelia cediria en meta només 38 segons respecte de Miriam, amb la seua companya de club Patricia Boix en tercera posició.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “El triatlón se pierde nadando y se gana corriendo” | SLA - […] Aguayo torna amb victòria […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »