Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón repeteixen pòdium a Tortosa

Els escaladors de la Comunitat Valenciana continuen fent punts a la Copa d’Espanya de Bloc

mari carmen alarcon 2

 

Segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc i segon pòdium consecutiu per a l’escalador d’Elda Jonatan Flor i l’escaladora de Chiva Mari Carmen Alarcón Grau, que defensen el títol aconseguit al 2014. Els dos tingueren bona actuació a Tortosa (Tarragona), on passat dissabte es va disputar la segona de les proves de la Copa, i repetiren pòdium com ja feren a la primera de les proves celebrades a Redován (Alacant).

jonatan flor 2Jonatan venia en la confiança d’haver aconseguit el primer lloc en la primera de les proves, igualat en tot amb Eric López, però en esta ocassió el jove escalador d’Elda es va vore superat per Javier Cano (Federació extremeña) que va ser qui va acabar imposant-se en la final per davant de Jonatan Flor i del català Eric López. En categoria femenina Mari Carmen Alarcón va aconseguir una meritòria tercera plaça per darrere de Maud Ansade i de Itziar Zabala.

Jonatan, líder de la Copa

Arribats a l’equador de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc, Joantan Flor lidera la competició en homes, amb poca diferència respecte de Eric López, però es troba en bona situació per a poder reeditar el títol aconseguit l’any passat. En bona situació es troba també Mari Carmen Alarcón tot i que haurà de retallar la diferència que li du en la general Itziar Zabala.

Ara, el campionat d’Espanya

La Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc queda ara en stand by i no es reprén fins pròxim mes de novembre. Li resten dos proves, el 28 de novembre a Madrid, i el 5 de desembre a Motril (Granada). El que està ara per vindre és el Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc, competició que es resol en un mateix dia, i que tindrà lloc pròxim 21 de març a Barcelona,al Climbat Foixardà, en una competició que organitza la FEDME i Top30.

  • Fotos: @femecv
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flor guanya de nou entre els joves | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/17/jonatan-flor-i-mari-carmen-alarcon-repeteixen-podium-a-la-… […]
  2. Altra Copa d’Espanya per a Flor | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/17/jonatan-flor-i-mari-carmen-alarcon-repeteixen-podium-a-la-… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »